Tero Malinen

Tero Malinen

Fysioterapia AMK, Osteopaatti, liikkeen erityisasiantuntija, urheiluhieroja

Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Osteopatia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen Tero Malinen ja toimin Fysioksessa osteopaattina. Osteopaatiksi valmistuin vuonna 2006 Helsingin AMK Stadiasta, urheiluhierojaksi vuonna 2002 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Tällä hetkellä laajennan osaamistani fysioterapeutiksi Metropolia AMK:ssa. Erikoistumiskoulutuksistani mainittakoon mm. Kinetic Control kokonaisuudessaan, Performance Matrix sekä Anatomy Trains. 

Erityisosaamisalueeni on rasitus- ja urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus, sekä erilaiset kivun hoidot, kuten alaselkäkipu, niskan-, hartian tai olkapään kiputilat, päänsärky, alaraajaongelmat (lonkka,polvi, nilkka). Liikkeen erityisasiantuntijana pyrin löytämään jokaiselle yksilölliset keinot omien liikemallien ja liikuntamieltymysten mukaisesti. 

Työurallani olen tehnyt laajalti yhteistyötä niin junioriurheilijoiden kuin olympiatason ammattiurheilijoiden kanssa. Lajikirjo on hyvin laaja, mm. jalkapallo, jääkiekko, salibandy, uinti, yleisurheilu, joukkuevoimistelu ja taitoluistelu. Työurallani olen läpikäynyt noin 10 000 kasvavan urheilijan lihastasapinokartoitukset yhdessä valmennuksen kanssa. 

Omaa urheilutaustaa löytyy jalkapallon parista liki 20 vuodelta. Nykyään olen intohimoinen klubigolffari ja talvisin opettelen hiihtoa

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Leppävaara SUF

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika