Tero Malinen

Tero Malinen

Fysioterapia AMK, Osteopaatti, liikkeen erityisasiantuntija, urheiluhieroja

Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Osteopatia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen Tero Malinen ja toimin Fysioksessa fysioterapeuttina (AMK), sekä osteopaattina (AMK). Erikoistumiskoulutuksistani mainittakoon mm. urheilufysioterapiaan erikoistuminen, sekä liikkeen ja liikkumisen laadun erikoistumiskoulutukset Kinetic Control & Performance Matrix kokonaisuudessaan. Kolmantena terveydenhuollon tutkintona minulta löytyy koulutetun hierojan / urheiluhierojan ammattitutkinto.

Erityisosaamiseni kohdentuu tuki- ja liikuntaelinperäisten ongelmien (alaselkäkipu, niska-hartiavaivat, päänsärky, olkapään kiputilat, alaraajaongelmat lonkka-polvi-nilkka akselilla) kuntoutukseen. Liikkeen erityisasiantuntijana pyrin löytämään jokaiselle yksilölliset keinot omien liikemallien ja liikuntamieltymysten mukaisesti.

Työskentelen päivittäin niin junioriurheilijoiden kuin olympiatason ammattiurheilijoiden kanssa. Urheilufysioterapeuttina pyrin ensisijaisesti urheilu- ja rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn sekä urheilijan harjoitettavuuden lisäämiseen (erilaiset lajispesifit oheis-, hallinta- ja voimaharjoitteet). Vamman sattuessa kuntoutuksen lisäksi pidän huolta urheilijan fyysisen kunnon harjoittamisesta, kunnes paluu lajiin on sekä tehokasta, että turvallista.

Omaa urheilutaustaa löytyy jalkapallon parista 20 vuodelta. Nykyään olen intohimoinen klubigolfari ja talvisin opettelen hiihtoa.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Espoo Leppävaara

Seuraavat vapaat ajat