Tomi Sillanpää

Tomi Sillanpää

Fysioterapeutti, sertifioitu MDT-terapeutti, koulutettu hieroja

Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kuntotestaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Tarjoan fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille tuki- ja liikuntaelinoireista kärsiville asiakkaille. Työskentelen myös neurologisten kuntoutujien parissa. Voit tulla vastaanotolleni lääkärin lähetteellä tai ilman.

Olen opiskellut MDT-terapiaa, joka on monipuolinen alaselän sekä niska- ja rintarankapotilaiden hoito- ja tutkimismenetelmä. Koulutuskokonaisuuden suorittamisesta minulle on myönnetty sertifioitu MDT-terapeutti -nimike. Olen lisäksi koulutettu hieroja/urheiluhieroja.

Minulla on kokemusta etenkin lonkan ja polvien, rangan alueen ja niskahartiaseudun sekä olkapäiden kiputilojen hoidosta. Voit tulla vastaanotolleni myös vammojen ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Pitkä liikuntataustani kestävyysurheilun puolelta ohjaa mielenkiintoani myös urheilufysioterapian puolelle.

Kuntoutuksessa suosin aktiivista harjoitteluterapiaa manuaalista terapiaa unohtamatta. Asiakkaan kanssa yhdessä luomme terapian tavoitteet ja niihin sopivat vaihtoehdot. Jos kaipaat kuntosaliharjoittelua varten ohjausta, voit olla minuun yhteydessä myös tältä osa-alueelta. Tervetuloa!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Turku, Fysios Variaatio Turku

Seuraavat vapaat ajat