Toni Gallén

Toni Gallén

Fysioterapeutti

Akupunktio Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Mulligan Concept Personal training Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Fysioterapeutin työtä olen tehnyt vuodesta -98 lähtien. Työskentelen kaikenikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen (erilaiset niska-, selkä-, ylä- ja alaraajavaivat) sekä urheiluvammojen parissa ja teen myös paljon leikkauksiin liittyvää fysioterapiaa (pre/postoperatiivinen ft). Vuosien varrella olen erikoistunut monipuolisesti 'päästä varpaisiin' ja ajan hermoilla pysyminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista jatkossakin.

Urheilun puolella toimin joukkuevoimistelijoiden fysioterapeuttina. Lisäksi vuosien varrella on kertynyt paljon kokemusta erityisesti voima- ja taitolajien fysioterapiasta (kehonpainoharjoittelu, voima-/painonnosto, voimistelu, eri kampailulajit, moottoriurheilu ym.) sekä joukkuelajeista (mm. salibandy, jääkiekko, jalkapallo). Oma urheilutausta on kamppailulajeissa.

Olen myös OxygenAdvantage-hengitysohjaaja. Täsmällisillä hengitysharjoitteilla pystytään mm. vaikuttamaan erilaisiin hengitysoireisiin, uneen ja mielialaan sekä tehostamaan liikunnan ja urheilun vaikutuksia.

Kaikenikäiset asiakkaat junioreista senioreihin tervetuloa!

Seuraavat vapaat ajat