Ulla Iskulehto

Ulla Iskulehto

Fysioterapeutti

Allasterapia Etäterapia Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia neurotrack lantionpohjan tutkimus

Olen erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan (Bobath) sekä lantionpohjan fysioterapiaan. Työkokemusta on karttunut 12 vuoden ajalta mm. aivoverenkiertohäiriöiden (AVH), aivovammojen ja aivokasvaimien jälkeisestä kuntoutuksesta, erilaisten neurologisten sairauksien mm. ALS, MS-taudin kuntoutuksesta, CP- ja vaikeasti kehitysvammaisten asiakkaiden kuntoutuksesta sekä allasterapiasta. Toteutan neurologisille asiakkaille myös kotikäyntejä. Toimin Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sekä allasterapian terapeuttina.


Hoidan erilaisia lantionpohjan toimintahäiriöitä kuten virtsaamisen ja ulostamisen ongelmia, lantionpohjan ylijännitys- ja kiputiloja, gynekologisten operaatioiden ja synnytysten jälkitiloja, tunnottomuus- ja laskeuma-ongelmia. Vastaanotan myös vatsalihasten erkauma- asiakkaita. Uroterapeutin koulutuksen myötä olen erikoistunut myös miesten lantionpohjan ongelmatiloihin ja fysioterapiaan.


Erilaisten ryhmäliikunta- ja online-tuntien ohjaaminen, esimerkiksi pilates, ovat niin ikään lähellä sydäntäni.


Minulle on erityisen tärkeää jokaisen asiakkaan yksilöllinen ja luottamuksellinen kohtaaminen.


Tervetuloa vastaanotolleni.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat