Ulla-Maija Somero

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti, Hieroja

Allasterapia Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Tukisukat ja -hihat

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2014 ja olen työskennellyt valmistumisen jälkeen kaiken ikäisten kuntoutujien kanssa niin tuki- ja liikuntaelimistön kuin neurologisen fysioterapiankin parissa. Pyrin kohtaamaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja terapian tavoitteet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Ohjaustyylini on aktiivinen ja omatoimiseen liikkumiseen kannustava.

Tällä hetkellä teen pääosin neurologista fysioterapiaa ja olen käynyt Bobath-peruskurssin neurologisen fysioterapian lisäkoulutuksena. Olen Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutti ja teen myös allasterapiaa.

Lisäksi olen kouluttautunut lymfaterapeutiksi. Minulle voi tulla lymfaterapiaan maksusitoumuksella tai omakustanteisesti. Olen käynyt lisäksi LPG-koulutuksen, joten pystyn antamaan LPG-hoitoa esim. lymfaterapian lisänä.

Minulle ei tällä hetkellä voi varata aikaa netin ajanvarauksen kautta, mutta mikäli haluat varata minulle ajan, voit lähettää minulle sähköpostia [email protected].

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Helsinki Itäkeskus

Seuraavat vapaat ajat