Vesa Mikkola

Vesa Mikkola

Fysioterapeutti AMK, sertifioitu urheilufysioterapeutti, alaselkä-lanneranka-lantio-alueen toimintahäiriöt

Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Minulla on kuntoutusalan kokemusta lähes 30 vuotta. Erityisosaamistani ovat niskan, selän, ylä- ja alaraajojen alueen ongelmat, spesiaalina alaselkä-lantio-lanneranka -alue sekä alaraajafysioterapia. Vuosien mittaan olen hankkinut laaja-alaisesti täydennyskoulutusta ja palo uuden oppimiseen jatkuu.

Otan asiakkaan huomioon kokonaisvaltaisesti ja kuuntelen asiakkaan toiveita myös hoitomenetelmien valinnoissa. Hoitomenetelmiäni ovat mm terapeuttinen harjoittelu, selkärangan ja nivelten mobilisointi, fasciakäsittely, hieronta, lihasenergiatekniikka, teippaus, sähköhoidot ja shockwave.

Urheilufysioterapeuttina minulle on tärkeää urheiluvammojen ennaltaehkäisy. Vapaa-ajalla ohjaan kuntonyrkkeilyä ja olen toiminut useamman vuoden ajan jalkapallon parissa RoPS/2:n fysioterapeuttina.

Fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen myötä tervetuloa vastaanotolle myös ilman lääkärin lähetettä.

Seuraavat vapaat ajat