Ville Rönkkömäki

Fysioterapeutti, Bobath

Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus

Olen valmistunut fysioterapeutiksi joulukuussa 2010. Tämän jälkeen olen tehnyt töitä pääsääntöisesti neurologisten asiakkaiden kanssa tarha-ikäisestä mummoon asti.  Luonteeltani olen rauhallinen, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Olen pelannut jääkiekkoa ja kaukalopalloa sarjajoukkueessa 6-vuotiaasta asti. Viimeiset pari vuotta olen keskittynyt lenkkeilyyn, sulkapalloon ja omien lasten kanssa liikkumiseen. 

Vahvinta osaamisaluettani ovat neurologiset asiakkaat sekä liikuntamuotojen kokeilut, esimerkiksi soveltava alppihiihto, luistelu ja erilaiset palloilulajit. Liikuntamuotojen kokeilut tuovat vaihtelua asiakkaan terapiaan ja ne toimivat motivaatio/piristysruiskeina. Lisäksi koen erittäin motivoivana ja antoisana, kun pystyn tarjoamaan asiakkaille uusia kokemuksia ja onnistumisen tunnetta.  Olen lähtenyt kehittämään omassa työyhteisössä ennakkoluulottomasti liikuntamuotojen kokeilua, esimerkiksi soveltava alppihiihto, retkeily, erilaiset pallopelit ja luistelu. Työnkuvaani kuuluu myös tules-asiakkaat.  

Olen käynyt Bobath-terapeutti koulutuksen 2014 sekä soveltavan alppihiihdon ohjaajan koulutuksen 2013. Lisäksi olen käynyt pienempiä täydennyskoulutuksia, esimerkiksi faskia ja allasterapia. 

Minua kiinnostaa kovasti neurologisten asiakkaiden arjen helpottuminen fysioterapian keinoin. On hienoa löytää keinot yhdessä asiakkaan kanssa, joilla hän selviytyy arjesta paremmin ja itsenäisemmin sekä ohjata asiakkaan mahdollista lähipiiriä tukemaan asiakkaan aktiivista roolia kuntoutuksessa.  Käytän työssäni toiminnallisia harjoitteita, nivel- ja lihaskäsittelyjä, sähköhoitoja, LPG-hoitoa sekä teippausta.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi

Työskentelee toimipisteessä

Kemi, Fysios Kemi

Seuraavat vapaat ajat