Tietoa meistä

Mikä on Fysios? 

Fysios on Suomen suurin fysioterapia-ketju. Meillä on jo yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla. Meitä on yhteensä yli 850 terapia-alan ammattilaista. 

Fysioksen toiminta-alue kattaa noin 90 prosenttia kaikista suomalaisista. Kokonaisuudessaan yhtiön liikevaihto on vuositasolla noin 50 miljoonaa euroa.

Fysioterapian markkinajohtajuus oli Fysioksen pelin ensimmäinen erä

Miten Fysios kasvoi kuudessa vuodessa kahden kaveruksen Heikki Tiitisen ja Pasi Syrjän ideasta Suomen suurimmaksi fysioterapia-alan yritykseksi Vaaka Partnersin sitoutuneessa ja kannustavassa omistuksessa?

Lue Fysioksen kasvutarinan ensimmäinen osa Vaaka Partnersin artikkelista Fysioterapian markkinajohtajuus oli Fysioksen pelin ensimmäinen erä >>.

Lue Fysioksen kasvutarinan toinen osa artikkelista Fysios ketjutti fysioterapian, ja siitä kiittävät sekä yrittäjät että asiakkaat >>

Lue lisää Fysioksesta

Apua asiointiin

Tarvitsetko apua asiointiin? Olemme koonneet yhteen usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset. Jos et kuitenkaan löydä vastausta omaan kysymykseesi, voit lähettää kysymyksen fysioterapeutillemme Kysy fysioterapeutilta -lomakkeen kautta tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme chatin kautta tai p. 010 237 700.

Usein kysytyt kysymykset

Liity joukkoomme?

Oletko terapia-alan yrittäjänä kiinnostunut liittymään kasvavaan joukkoomme? Näemme, että isona toimijana meillä on paremmat mahdollisuudet palvella ihmisiä tasapuolisesti ympäri maata ja voimme tarjota korkealaatuisia palveluita tasapuolisemmin. 

Lue lisää >>


Töihin Fysiokseen

Haemme myös jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia alan osaajia. Haluamme työllistää terapeutteja ja tukea ammatillista kasvuasi. Kiinnostuitko? Linkin takaa löydät avoimet työpaikkamme sekä ohjeet avoimen hakemuksen tekemiseen.

Töihin meille

Ota meihin yhteyttä

Konsernin hallinnon ja paikallisten yhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät linkin takaa.

Hallinnon yhteystiedot