Voinko maksaa etukortilla tai -setelillä, esim. Smartumilla?

Meillä voit maksaa kattavasti hoito- ja liikuntapalveluita työnantajasi myöntämillä etuuksilla. Käytössä ovat mm. mobiilisovellukset sekä jossain määrin vielä perinteisemmät maksutavat, kuten liikuntasetelit. Maksaminen tulee tällöin suorittaa asiakaspalvelutiskillä.

Omasta etuuteesi liittyvästä mobiilisovelluksestasi löydät ne toimipisteemme, jossa ko. maksutavat ovat käytössä. Sinun tulee tietää, onko työnantajasi ladannut sinulle hyvinvointia vai liikuntaa, koska liikuntapuolen etuudella et voi maksaa hoitoja ja vastaavasti toisinpäin.

Huomioithan myös, että hyvinvointietujen sisällä voi olla rajoituksia. Tällainen rajoitus voi olla esimerkiksi se, että hyvinvointi -etuus käy ainoastaan hierontaan. Sinulle voi olla annettu työnantajasi puolelta myös mahdollisuus päättää itse mitä palveluita (liikuntaa vai hyvinvointia) haluat käyttää (esim. ePassi flex).

Myös maksun suorittamisessa täytyy olla tarkkana, jotta maksu menee halutun puolen etuudesta.

Fysioterapia

Voit maksaa fysioterapiaa seuraavilla eduilla: ePassi Hyvinvointi ja Smartum Hieronta. Mobiilisovelluksista löydät ne toimipisteemme, jossa kyseiset maksutavat ovat käytössä.

Hieronta

Voit maksaa hierontaa seuraavilla eduilla: ePassi Hyvinvointi, Smartum Hieronta, Edenred hieronta ja EazyBreak Hyvinvointi. Mobiilisovelluksista löydät ne toimipisteemme, jossa kyseiset maksutavat ovat käytössä.

Liikunta

Liikuntaeduilla (ePassi Sportti, Smartum Liikunta, Eazybreak Liikunta ja Edenred Liikunta) voit maksaa kuntosalikäyntejä, ryhmäliikuntaa, inBody -mittausta ja FirstBeat hyvinvointianalyysia. Mobiilisovelluksista löydät ne toimipisteemme, jossa kyseiset maksutavat ovat käytössä.

Liikuntaedulla ei voi maksaa hierontaa tai fysioterapiaa

Toimipistekohtaisen palveluiden saatavuuden voit tarkistaa myös joko kotisivuiltamme tai asiakaspalvelumme kautta.

Kysy meiltä

faq-picture