Aloitimme yhteistyön hoivapalveluita tuottavan Alinan kanssa

Alina on suomalainen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita hoivapalveluita kotona asuville henkilöille. Alina haluaa parantaa ikääntyvien tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia.

Fysios on erikoistunut ikääntyvien ennaltaehkäisevään, toimintakykyä ylläpitävään ja kuntouttavaan fysioterapiaan. Yhteistyön myötä, Alinan asiakkaat saavat nyt myös valtakunnallisesti Fysioksen huippuammattilaisten fysioterapiapalvelut kotiin.

Fysioterapialla voidaan edistää ja tukea ikääntyneiden toimintakykyä jotta elämä olisi omatoimisempaa. Fysioterapiassa  ylläpidetään muistia sekä varmistetaan hyvä ravitsemus, jotta asiakkaan elämänlaatu paranisi. 

Fysios-päivystyspuhelin puh. 010 237 7900

Alinan asiakkaat voivat myös soittaa Fysios-päivystyspuhelimeen, jos kyseessä on akuutti, äkillinen kipu. Fysioterapeuttimme opastavat ensihoidossa ja arvioivat jatkohoidon tarpeen. Annamme ohjeet ensihoitoon: kylmähoidosta, sidonnasta, teippauksesta sekä kotiohjeet. Hyvin hoidettu ensihoito voi nopeuttaa merkittävästi paranemista. Julkaistu 28.9.2017