AM-Pollex Therapy liittyy osaksi Fysiosta Helsingissä

AM-Pollex Therapy liittyy osaksi Fysiosta Helsingissä

AM-Pollex Therapy Oy (AM-Toimintaterapia) siirtyy osaksi Fysios-ketjua 22.4.2022 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 800 alan ammattilaista. Fysios on osa Mehiläistä.

AM-Pollex Therapy Oy (AM-Toimintaterapia) on perustettu vuonna 1997 ja sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Yritys työllistää neljä toimintaterapeuttia ja yrityksen erityisosaaminen on lasten ja nuorten toimintaterapiassa.

- Odotamme kovasti yhteistyötä muiden toimintaterapeuttien kanssa sekä mahdollisuutta kehittää toimintaterapian palveluita. Mieltäni lämmittää yrityskauppa Fysioksen kanssa, sillä rakas lapseni - AM-toimintaterapia – jatkuu, kehittyen edelleen, vaikka minä eläköidyn, sanoo AM-Pollex Therapyn perustaja Aija Hyvärinen.

- AM-Pollexissa yhdistyy vankka toimintaterapian osaaminen sekä pitkä kokemus ja osaamisen kehittäminen. Olemme iloisia saadessamme AM-Pollexin ammattitaitoiset toimintaterapeutit mukaan, jatkaa Fysioksen aluejohtaja Tea Wessman.

AM-Pollex Therapyn toiminta jatkuu yritysjärjestelyn jälkeen normaalisti osoitteessa Madetojankuja 2.

Lisätietoja:

- AM-Pollex Therapy, Anna Maija (Aija) Hyvärinen, [email protected], p. 0400 409 380

- Fysios, Tea Wessman, p. 044 585 9027

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla ja se työllistää yli 800 ammattilaista. Fysios on ollut 1.2.2022 alkaen osa Mehiläinen-konsernia. www.fysios.fi

AM-Pollex Therapy Oy on perustettu vuonna 1997 ja työllistää neljä toimintaterapeuttia. Yrityksellä on 111 neliön tilat Helsingin Pukinmäessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. www.am-toimintaterapia.fi

Julkaistu 22.4.2022