Fysigator ja Kuntosyke ovat nyt Fysios

Kirkkonummen Sanomat teki jutun Kuntosyke Oy:n ja Fysigator Oy:n siirtymisestä Fysiokseen. Lue täältä koko juttu.

Fysigator ja Kuntosyke yhdistyvät - Fysios Kirkkonummi avaa ovensa syyskuussa 2017


Kirkkonummen yksityinen fysioterapia- , terveys- ja liikun­ta­pal­veluja tuottava hoitola Kuntosyke sekä täyden palvelun fysikaalinen hoitolaitos Fysigator Oy yhdistävät voimansa syyskuun alussa, kun yritykset siirtyvät yhdessä valta­kun­nal­lisen Fysios-ketjun yhteyteen. Fysios on vuonna 2015 perustettu kotimainen, valta­kun­nal­linen fysio­te­ra­pi­a­ketju, johon kuuluu jo 57 toimipistettä 26:lla paikkakunnalla, ja se työllistää lähes 400 alan ammattilaista.

Kuntosyke ja Fysigator lähtivät mukaan Fysioksen aloitteesta.

– Fysioksen ajatus on yhdistää loistavia fysikaalisia hoitolaitoksia yhteen - suurempi porukka saa yhteistyönä enemmän aikaan kuin yksittäiset, pienemmät yrittäjät. Kirkkonummi oli ollut kartallamme jo jonkin aikaa, ja Kuntosyke ja Fysigator tuntuivat meille hyviltä yhteis­työ­kump­pa­neilta, kertoo Fysioksen toimi­tus­johtaja Heikki Tiitinen.

– Etsimme aina laadukasta toimintaa ja ihmisiä yhteistyöhön. Sekä Kuntosykkeen että Fysigatorin väki jakavat kanssamme saman ajatusmaailman sekä halun kehittää omaa toimintaa, joten kiinnostus heitä kohtaan heräsi, Heikki jatkaa.

Kuntosykkeen Nina Lostedt kertoo olleensa Fysioksen kiinnos­tuk­sesta positiivisesti yllättynyt.

– Kuntosykkeestä on lyhyessä ajassa tullut Kirkkonummen suurin fysio­te­ra­pi­a­keskus: olemme alusta saakka halunneet kasvattaa toimintaa ja panostaa yritykseen. Kuitenkin mieheni Börjen kanssa mietimme, että eläkepäivät alkavat kutsua jossakin vaiheessa. Suunnittelimme etsivämme jatkajan muutaman vuoden päästä, mutta Fysioksen mielenkiinto tulikin nyt varsin iloisena yllätyksenä, vaikkakin hieman puskista, Nina nauraa.

Sekä Kuntosykkeen Nina että Fysigatorin Minna Virtanen ovat tyytyväisiä tulevasta yhteistyöstä ja Fysioksen ketjuun siirtymisestä.

– Fysioksen toiminta-ajatus on keskittää mahdollisimman paljon osaamista saman katon alle - kuten myös meillä. Siksi ketjuun liittyminen tuntuu luontevalta, naiset kertovat.

Lue täältä koko juttu.Julkaistu 31.8.2017 kategoriassa Fysios Kirkkonummi