Fysio MU Malmi osaksi Fysiosta


Helsingissä  toimiva fysioterapiapalveluita ja pilatesta tarjoava Fysio MU Malmi siirtyy osaksi Fysiosta 12.6.2019. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 75 toimipistettä 36:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo 500 alan ammattilaista.

Malmin uimahallissa sijaitseva Fysio MU on toiminut vuodesta 2007 tarjoten yksilöllistä fysioterapiaa ja pilatesta. Yritys on myös ainoa Helsingissä, jossa kokonaisvaltainen laitepilates yhdistetään fysioterapiaan. Erikoisosaamista KELA:n vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta, leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta sekä klassisesta pilateksesta.

Liittymisen yhteydessä Fysio MU:n henkilökunta siirtyy työskentelemään Fysios Malmin tiloihin osoitteeseen Malmin kauppatie 18. Pilates jatkuu vanhassa tutussa paikassa Malmin uimahallin tiloissa.

Fysio MU:n Mikko Utecht kommentoi:

“Fysios tuntui meille luontevalta yhteistyökumppanilta, koska haluamme olla mukana rakentamassa hyvinvoivaa Suomea. Jotta voimme olla edelläkävijöitä alallamme, halusimme yhdistää voimat Fysioksen valtakunnallisen verkoston sekä osaavan henkilöstön kanssa.

Tuomme mukana osaamisemme pilates maailmasta ja haluamme näyttää miten asiakassuhde saadaan jatkumaan, kun kuntoutustarve on päättynyt. Kokonaisvaltainen pilates on yksi suurista mahdollisuuksista jatkaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa ennaltaehkäisten vaivoja.

Haluan kiittää koko Fysioksen integraatio-tiimiä ja erityisesti Heikki Tiitistä. Heidän avullaan liittyminen on ollut selkeää ja yksinkertaista. Heikki on auttanut matkalla kirkastaen Fysioksen visiota ja miten meidän oma visiomme on yhdistettävissä Fysioksen visioon. Odotan innolla tulevaa yhteistä matkaa. Yhtään kysymystä ei ole jäänyt vastaamatta.”

Fysios Malmin Hanna Markkula kommentoi:

“Odotan myös innolla, että saamme Fysio MU Malmin tiimiin vahvistamaan osaamistamme niin pilateksen, fysioterapian kuin hieronnankin saralla. Mikon tiimin positiivinen, asiakaslähtöinen ja kuntoutusalan yritysten yhteistyön tärkeyttä painottava näkemys fysioterapiasta luo hienon pohjan yhteistyölle, jossa asiakkaan kohtaaminen ja kokonaisvaltainen  lähestymistapa on keskiössä.”

Yhteystiedot:

Mikko Utecht, Fysio MU, puh. 046 810 2070

Hanna Markkula, Fysios, puh. 050 303 4686

Fysio MU Malmi lyhyesti:

Perustettu 2007 ja työllistää neljä terveydenhuollon ammattilaista. Tarjoaa yksilöllistä kuntoutusta ja pilatesta Malmin uimahallilla. www.fysiomu.fi

Fysios lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 75 toimipistettä 36 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa  suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Julkaistu 3.6.2019 kategoriassa Ajankohtaista