Fysioksen tarina 2020

Suomessa on lukematon määrä ihmisiä, jotka kärsivät erilaisista polvikivuista, olkapääkivuista, niska-hartiaseudun kivuista sekä monista muista tuki-, liikuntaelin- ja toimintakykyongelmista. Monesti ongelmista pääsee eroon oikeanlaisella terapeuttisella harjoittelulla. Fysio- ja toimintaterapia ovat palveluita, joita suomalaiset eivät ole vielä kunnolla löytäneet. Ihmiset eivät tiedä, miten hyviä ammattilaisia Suomesta löytyy ja miten hyvästä palvelusta on kyse. Tästä tarpeesta syntyi Fysios keväällä 2015.

Viiden vuoden jälkeen keväällä 2020 toimimme 45 kaupungissa, 90 toimipisteessä ja 700 ammattilaisen voimin hoidamme noin 400 000 asiakaskäyntiä vuodessa. Olemme alusta asti uskoneet kolmeen tärkeään kokonaisuuteen: 1) Palvelukokemuksen kehittämiseen 2) Digitaalisuuden hyödyntämiseen 3) Volyymivoimaan  - isompana ja yhdessä olemme vahvempia. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, asiakastyytyväisyytemme on erinomainen (NPS yli 90) ja henkilöstön tyytyväisyys on korkealla tasolla (4,1/5). 

Lääkärit ja terveyshuollon muu henkilöstö on meille tärkeitä sidosryhmiä - panostamme yhä parempiin palautteisiin lääkäreille ja yhteistyön helppouteen digitaalisuuden avulla. On ollut kiva kuulla Fysios-matkan aikana monesta asiakkaan kannalta vaikuttavasta lääkäri-terapeutti- yhteistyöstä. Teimme pari vuotta sitten lääkäripäivillä kyselyn 600 lääkärille ja tuloksena oli hyviä kehitysajatuksia, mutta myös arvostusta fysioterapeuttien ammattitaitoa kohtaan. Tätä tietä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Niin myös Fysios jatkaa matkaansa - olemme laajentuneet Mikkeliin, Kouvolaan, Raumalle ja Kajaaniin helmikuun aikana. Tarinamme jatkuu ja toivottavasti myös yhteistyö teidän kanssa.

Leppoisaa kevään odotusta!

Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä - Fysioksen perustajat 

Julkaistu 11.3.2020 kategoriassa Ajankohtaista