​FysioLaiffi Oy osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua.

FysioLaiffi Oy osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua.

Fysiolaiffi Oy osaksi Fysios-ketjua 11.9.2019. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

FysioLaiffi Oy on Muhoksen ja Oulujokilaakson suurin ja tunnetuin fysioterapia-alan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. FysioLaiffi tarjoaa monipuolisesti fysioterapiapalveluita Pohjois-Pohjanmaalla.

Jani Huotari kommentoi:

“Yrityskauppa on seuraava steppi pitkäaikaisen perheyrityksen historiassa. Fysioksen tarinassa, taustoissa ja arvoissa on paljon samaa, mitä FysioLaiffilla on aina ollut. Fysios on monipuolinen fysioterapian ja kuntoutuksen ketju. Fysios pystyy tarjoamaan juuri niitä voimavaroja, osaamista ja resursseja päivittäisen tekemisen tueksi paitsi henkilöstölle mutta myös ennen kaikkea johdolle. Tätä toimialan yrityksissä juuri kaivataan kovasti muuttuvassa palvelujen kentässä.”

Heikki Tiitinen kommentoi:

“Meille jokainen on tärkein ja uskomme yhdessä tekemiseen. Olemme onnekaita saadessamme FysioLaiffin ammattitaitoiset terapeutit mukaamme. Palvelemme entistäkin laajemmin Pohjois-Pohjanmaalla.”


Yhteystiedot:

Jani Huotari, FysioLaiffi, p. 040 509 8010

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663


Fysios lyhyesti: 

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

FysioLaiffi lyhyesti: 

Perustettu vuonna 1983 ja työllistää tällä hetkellä 14 terveydenhuollon ammattilaista. FysioLaiffi valittiin vuonna 2015 Vuoden Fysioterapiayritykseksi ja Jani 

Huotari Vuoden Fysioterapiayrittäjäksi. www.fysiolaiffi.fi 

Julkaistu 11.9.2019 kategoriassa Ajankohtaista