Fysios avaa uuden toimipisteen Lohjalle Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicoon

Lohjalainen Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on toiminut Lohjalla 15 vuoden ajan. Paikka on tunnettu jo pitkään liikunta-alan suunnannäyttäjänä ja ennekkoluulottomana uuden kokeilijana. Fysios avaa toimipisteen toukokuun puolessa välissä Aplicon tiloihin jonne tulee seitsemän hoitohuonetta ja palveluita on fysioterapiasta hierontaan.

Fysios aluejohtaja Tomi Bruns kommentoi:

”Fysiosin toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Toiminnassamme painottuu terapeutin ja asiakkaan välinen hoitosuhde, joka on ensiarvoisen tärkeä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Asiakkaan on myös hyvä jatkaa omatoimista harjoittelua kuntosalilla hoitotulosten ylläpitämiseksi. Aplicon pitkä historia ja toimipaikan tunnettavuus sekä hyvä sijainti antavat Fysiosin toiminnalle erinomaiset puitteet Lohjan alueella.”

Aplicon toimitusjohtaja Jutta Österberg-Hurme kommentoi:

“Aplicosta panostamme asiakkaidemme hyvinvointiin monipuolisella liikuntakattauksella. Osaava henkilökuntamme ja viihtyisät 2700 m2 tilamme ovat tarjonneet liikuntaa ja hyvinvointia lohjalaisille jo vuodesta 2004 lähtien. Terveys, ilo ja hyvä olo ovat olleet pian 15 vuotta yrityksemme olemassaolon tarkoitus. Fysioterapian tuominen palvelumme rinnalle on ollut toivottu ja myös suuresti toimintaamme tukeva ratkaisu. FYSIOKSEN kanssa pystymme yhteistyössä tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua asiakkaillemme ja terveyden edistäminen toteutuu entistäkin paremmin. Ainutlaatuinen palveluketju yhdistää liikunnan ja fysioterapian kulkemaan käsikädessä.”


Yhteystiedot:

Jutta Österberg-Hurme, Aplico, p. 050 582 4711

Tomi Bruns, Fysios, p. 040 578 3536


Fysios Group lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 74 toimipistettä 34 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa  suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico lyhyesti: Perustettu vuonna 2004. Viihtyisät 2700m2 toimitilat jossa monipuoliset liikuntakattaukset kuntosalista ja ryhmäliikuntatunteihin. Aplicon tavoiteena on tehdä arjesta elämys. www.aplico.fi

Julkaistu 23.4.2019 kategoriassa Ajankohtaista