Fysios-ketju kasvaa Ilmajoella


Ilmajoella toimiva Fysikaalinen hoitolaitos Kuntoplassi Oy siirtyy osaksi Fysios-ketjua 1.6.2019. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 74 toimipistettä 34:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 500 alan ammattilaista.

Ilmajoen keskustassa Kauppatiellä sijaitseva Kuntoplassi on toiminut Ilmajoella vuodesta 2009 tuottaen monipuolisia fysioterapia sekä hyvinvointipalveluja. Palveluihin kuuluu mm. tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, neurologista kuntoutusta, lymfaterapiaa, purentafysioterapiaa ja hyvinvointia tukevia palveluita. Toimipisteestä löytyy myös kuntosali, joka mahdollistaa Fysioksen kaikille asiakkaille tukipalveluna myös oman itsensä turvallisen kuntouttamisen sekä harjoittamisen.

Fysioksella on Kuntoplassin liittymisen jälkeen kaksi toimipistettä Ilmajoella. Lähitulevaisuudessa Ilmajoen toimipisteet yhdistetään Kauppatielle Kuntoplassin tiloihin.

Kuntoplassin Heli Ritola kommentoi:

“Fysios on toiminut naapurissamme jo hetken aikaa kun OMT-Fysioterapia Saukko liittyi osaksi Fysiosta. Henkilökunta on tuttua ja yhteistyö on toiminut luotettavan kilpailijan kanssa jo ennestäänkin hyvin joten tuntui luontevalta lähteä osaksi Fysiosta. Näin varmistan myös että laadukas ja ihmisläheinen toimintamme saa jatkua Fysioksen tarjoamien koulutuksien ja moniammatillisen työyhteisön mukana. Myös henkilökunta on ottanut kaupat hyvin vastaan ja luottaa Fysioksen laadukkaaseen toimintaan. Itse koen, että nyt saan keskittyä vain fysioterapiaan ja ihmisten kuntouttamiseen Fysioksen ottaessa vastuun hallinnosta ja se tuntuu mahtavalta! Me olemme edelleen asiakkaitamme varten, samassa tutussa paikassa!”

Fysios Etelä-Pohjanmaan Juha Pannula kommentoi:

“On hienoa saada Kuntoplassin kaltainen yritys mukaan Fysiokseen. Kuntoplassi on kehittänyt toimintaansa osaamisen ja kouluttautumisen kautta ja tältä osin sopii Fysioksen strategiaan mainiosti.Fysios isona organisaationa pystyy tarjoamaan nykyaikaisia ratkaisuja mm. digipuolelta, joita ei nykyisin pieni yritys yksin pysty toteuttamaan. Kuitenkin tärkein kuntoutuksen osa-alue on potilaan ja terapeutin välinen vuorovaikutus. Tätä tuetaan terapeutin vahvalla osaamisella ja palvelun saatavuuden helppoudella. Kuntoplassin mukaan tulo Ilmajoella tarkoittaa sitä, että lähiaikoina aloitamme toimipisteiden yhdistämiseen tähtäävän suunnittelun. Nykyiset Kuntoplassin tilat tarjoavat aiempaan verrattuna selkeän parannukset juuri palvelun saatavuuteen.”

Yhteystiedot:

Heli Ritola, Kuntoplassi, puh. 050 338 2369

Juha Pannula, Fysios, puh. 040 572 7033

Kuntoplassi lyhyesti:

Perustettu vuonna 2009. Työllistää kolme fysioterapeuttia tarjoten tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, neurologista kuntoutusta kaikenikäisille, lymfaterapiaa, purentafysioterapiaa sekä hyvinvointia tukevia palveluita sekä kuntosalin yksilöharjoittelulle. www.kuntoplassi.fi

Fysios lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 74 toimipistettä 34 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa  suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Julkaistu 30.4.2019 kategoriassa Ajankohtaista