Fysios-ketju kasvaa Pohjois-Pohjanmaalla

Fysios-ketju kasvaa Pohjois-Pohjanmaalla.

Iin Fysioterapiakeskus Oy osaksi Fysios-ketjua 11.9.2019. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

Iin Fysioterapiakeskus Oy (Iin Fysio) toimii Iin, Yli-Iin, Haukiputaan ja Oulun alueella tarjoten fysioterapiaa, ryhmäkuntoutusta sekä hierontaa kaikille vauvasta vaariin. Palveluihin kuuluu myös KELA:n vaikeavammaisten avofysio-, sekä allasterapiaa sekä lapsille, että aikuisille. 

Jaana Ervasti kommentoi: 

“Olen tehnyt pitkän ja antoisan uran Iissä ja Yli-Iissä fysioterapeuttina. Tulin vuonna 1994 työntekijäksi Iin Fysioterapiakeskukseen Veijolan Arjan (edesmennyt) ja Paakkarin Sirpan toimiessa yrittäjinä. Elämä menee eteenpäin ja vie minut täysin uudelle uralle. Yrityskaupan myötä siirryn ammatillisesti kokonaan uudelle polulle. Olen aloittanut vuoden 2019 alusta saakka työskentelemään työfysioterapeuttina Mehiläinen Oy:n palveluksessa ja jatkan työtäni heidän  palveluksessaan.

Fysios tarjoaa laajemmat hartiat toteuttaa ja kehittää tulevaisuuden kuntoutusta. Heidän arvomaailmansa tukee omaani, heidän tavoitteenaan on tarjota ihmisläheistä ja kokonaisvaltaista kuntoutusta. Fysios saa innostuneen, idearikkaan ja positiivisessa mielessä ”pelottoman, nälkäisen ja uteliaan” tiimin, joka on valmis oppimaan uutta, kehittämään toimintaa/yhteistyötä muiden uusien työyhteisöjen kanssa sekä tarjoamaan parasta kuntoutusta Iin ja entisen Yli-Iin asukkaille.”

Heikki Tiitinen kommentoi:

“Olemme iloisia Iin Fysion mukaan tulosta. Iin Fysion ammattitaitoiset terapeutit tuovat vahvan lisän osaamisellaan meille, sekä vahvistaa Fysioksen kokonaisuutta ja palvelutarjoamaa Pohjois-Pohjanmaalla.”

Yhteystiedot:

Jaana Ervasti, Iin Fysio, p. 040 703 2155

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663

Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Iin Fysio lyhyesti: Perustettu vuonna 1987. Työllistää kuusi fysioterapeuttia ja tarjoaa palveluita tuki- ja liikuntaelin ongelmiin. www.iinfysio.fiJulkaistu 11.9.2019 kategoriassa Ajankohtaista