Fysios laajenee Keski-Suomessa: Optimove Fysioterapia osaksi Fysiosta

Suomen johtava fysioterapiayritys Fysios muuttaa fysioterapia-alaa ja on viimeisen vuoden aikana ottanut vahvaa jalansijaa myös Keski-Suomessa. 14.8 Fysios-ketjuun liittyvä Optimove Fysioterapia on Fysioksen seitsemäs kauppa Jyväskylän seudulla. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 90 toimipistettä yli 50:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 700 alan ammattilaista.

Fysios rantautui Jyväskylän seudulle puolitoista vuotta sitten. Kasvu on ollut sen jälkeen vahvaa. 

- Puolitoista vuotta sitten meillä ei ollut yhtäkään Fysioksen terapeuttia koko Keski-Suomessa. Nyt toimipisteitä on Keski-Suomessa kymmenkunta ja terapeuttejakin 70. Olemme varsin iloisia ja tyytyväisiä siitä ilmapiiristä, millä Fysios on Jyvässeudulla otettu vastaan niin asiakkaiden kuin yrittäjien keskuudessa, kertoo Susanna Antikainen. Antikainen itse on pitkän linjan fysioterapiayrittäjä Jyväskylästä ja toimii tällä hetkellä Fysios Oy:n kehitysjohtajana.

Optimove Fysioterapia on Jani Parkkisen vuonna 2012 perustama fysioterapiayritys, joka on vuosien saatossa kasvanut yhden miehen yrityksestä seitsemän terapeuttia työllistäväksi fysioterapian edelläkävijäksi. Optimove palvelee asiakkaita yksilöllisesti ja laaja-alaisesti. Vahvin osaaminen löytyy kuitenkin urheilufysioterapiasta sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta. Optimoven löydät syyskuun loppuun saakka Jyväskylän keskustasta torin laidalta. 1.10.2020 Optimove muuttaa korttelin päähän Fysios Jyväskylä Keskustan tiloihin.

 

Optimove Fysioterapian toimitusjohtaja Jani Parkkinen kommentoi yrityskauppaa:

“Fysios mahdollistaa meille sen, että terapeuttimme saavat keskittyä enemmän ydinosaamiseensa, eli parhaan mahdollisen fysioterapian tarjoamiseen asiakkaille. Kun taustalla on Fysioksen kaltainen vahva organisaatio hoitamassa muita käytännön asioita ja markkinointia niin voimme keskittyä paremmin omiin vahvuuksiimme. Tuomme Jyväskylän Fysioksen tiimiin mukana nuoren ja nälkäisen porukan, joka on varmasti ajan hermolla fysioterapian nopeasti muuttuvalla kentällä.”

Fysioksen toimitusjohtaja Heikki Tiitinen kommentoi:

"Laajentuminen Keski-Suomessa on mahdollistanut asiakkaillemme paremman pääsyn fysioterapiapalveluiden pariin sekä laadukkaan fysioterapian takaamisen alueella. Suurin voitto on kuitenkin huikea osaaminen, jota taitavat ammattilaiset ovat tuoneet mukanaan. Optimove on uuden ajan fysioterapiayritys, joka on valmis muuttumaan maailman mukana. Juuri tällaisia osaajia on ilo ottaa mukaan jatkuvasti kehittyvään ja kasvavaan joukkoomme.”


Lisätietoja:

Jani Parkkinen, Optimove Fysioterapia p. 041 503 0132

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663


Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 90 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla ja se työllistää jo yli 700 ammattilaista. Fysioksen liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa, ja sen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoden 2020 loppuun mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Optimove Fysioterapia lyhyesti: Optiomove on perustettu vuonna 2012 ja työllistää tällä hetkellä seitsemän terveyden-ja hyvinvoinnin ammattilaista. Vahvin osaaminen löytyy urheilufysioterapiasta sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta. Optimove sijaitsee Jyväskylän keskustassa ja muuttaa 1.10.2020 Fysios Jyväskylä Keskustan tiloihin. www.optimovejkl.com

Julkaistu 14.8.2020 kategoriassa Ajankohtaista