Fysios siirtyy Mehiläisen ajanvaraukseen osassa Uuttamaata 26.5.

Fysios on ollut osa Mehiläistä helmikuusta 2022 lähtien. Osana integraatiota Fysios Mehiläisen potilastietojärjestelmä siirtyy vaiheittain osaksi Mehiläisen potilastietojärjestelmää ja Fysios-sovellus sulkeutuu vuoden 2023 aikana.

Potilastietojärjestelmä otetaan käyttöön Fysios Mehiläisessä alue kerrallaan.

Toukokuussa potilasjärjestelmä otetaan käyttöön osassa Uuttamaata. Tämän muutoksen seurauksena ajanvarausten hallinnointi siirtyy edellä mainituilla alueilla Fysioksen järjestelmästä Mehiläiselle toukokuusta 2023 lähtien.

Voit edelleen varata ajan tutulla tapaa verkkosivuillamme osoitteessa fysios.fi tai soittamalla numeroon 010 237 700* sekä OmaMehiläinen-sovelluksesta. Jo varattuihin aikoihin muutos ei vaikuta. Ajanvarauksen muistutusviestit tulevat sinulle OmaMehiläinen-sovelluksen kautta tai sähköpostiisi. Tarkista yhteystietosi ja hallitse viestiasetuksiasi OmaMehiläisen ”Omat tiedot” -osiossa.

Laskutukseen tulee myös muutoksia

Laskut näet ja maksat helposti OmaMehiläinen sovelluksessa. Löydät käyntisi laskun OmaMehiläisen ”Laskut”-osion kautta. Jos et maksa laskua sovelluksessa tai toimipisteen asiakaspalvelussa/toimistossa, lähetetään se sinulle kotiosoitteeseesi paperisena. Kaikilla laskuillamme on 14 vrk maksuaika.

10.5.2023 jälkeisten käyntien laskujen osalta saat tarvittaessa apua Mehiläisen laskutuksesta [email protected].

Ajanvaraus

Ajan varaaminen alla oleviin toimipisteisiin tapahtuu fysios.fi sivuilla olevan linkin kautta. Löydät ajanvarauslinkin yksiköiden toimipistesivuilta tai terapeutin henkilökohtaisilta sivuilta. Voit varata ajan myös puhelimitse p. 010 237 700 tai OmaMehiläinen-sovelluksesta.

Fysios Mehiläinen Hanko >>

Fysios Mehiläinen Helsinki Itäkeskus Resiina >>

Fysios Mehiläinen Helsinki Pitäjänmäki >>

Fysios Mehiläinen Helsinki Pukinmäki >>

Fysios Mehiläinen Järvenpää >>

Fysios Mehiläinen Klaukkala >>

Fysios Mehiläinen Lohja >>

Fysios Mehiläinen Mäntsälä >>

Fysios Mehiläinen Nummela >>

Fysios Mehiläinen Tammisaari >>

Fysios Mehiläinen Vantaa Myyrmäki >>

Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila >>

Lisätietoja antaa Fysios Mehiläisen palveluneuvonta p. 010 237 700

Julkaistu 22.5.2023