Fysios Terveysvalmennus ja Firstbeat yhteistyöhön


Fysios Terveysvalmennus on palvelu yrityksille, joissa on tuki- ja liikuntaelimistön erilaisia haasteita ja jotka haluavat tukea henkilöstönsä hyvinvointia ja suorituskykyä. Tavoitteena on ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä tukea työntekijöiden hyvinvointia ja parantaa elämänlaatua. Fysios Terveysvalmennus on työkalu esimiehille työntekijöistä huolehtimiseen ja vastuulliseen johtamiseen.

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Uuden Firstbeat Life™ -palvelun erittäin tarkka mittausdata ja analytiikka ohjaavat käyttäjiä kohti terveellisempiä elämäntapoja. Palvelu on nyt Fysioksen asiantuntijoiden käytössä ja tukee jatkossa erilaisia valmennuksia asiakkaille.

Fysios pääsee ensimmäisten joukossa ottamaan käyttöön Firstbeat Life™:n ja tämän myötä Fysios Terveysvalmennuksen valmentajille tulee lisää työkaluja. Tavoitteena on, että pääsemme reagoimaan varhaisessa vaiheessa Fysios Terveysvalmennus asiakkaiden hyvinvointiin ja palautumiseen ennen kuin on myöhäistä

Fysios yritysmyynti ja palvelujohtaja Anna Gustafsson kommentoi:

“Olemme erittäin innostuneita tästä yhteistyöstä Firstbeati:n kanssa ja sitä, että pääsemme ensimmäisten joukossa hyödyntämään Firstbeat Life™:a meidän valmennuksissa. Meille on tärkeätä tiedolla johtaminen sekä työkalut joilla voidaan reagoida varhaisessa vaiheessa asioihin jotka haastavat työntekijöiden terveyttä.”

Lue lisää Fysios Terveysvalmennuksesta ->

Lue lisää Firstbeat Life™:sta ->


Julkaistu 19.8.2021 kategoriassa Ajankohtaista