Fysioterapiaketju Fysios kasvaa Klaukkalassa, Kouvolassa ja Ylöjärvellä

Klaukkalan Fysioterapia Oy, Toimintaterapia Aivoitus Oy Kouvolasta sekä Origo Terveys Oy / Ylöjärven Fysio ovat liittyneet osakekauppojen myötä osaksi Fysiosta huhtikuun aikana. Vuonna 2015 perustettu valtakunnallinen fysioterapiaketju Fysios on osa Mehiläistä. Fysioksella on 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 800 alan ammattilaista.

  • - Jatkamme kasvuamme yritysostojen myötä ja haluamme mukaan vahvoja osaajia. Saimme parhaat mahdolliset yritykset joukkoomme Klaukkalasta, Kouvolasta ja Ylöjärveltä, iloitsee Fysioksen perustajajäsen Heikki Tiitinen.

Klaukkalan Fysioterapia tarjoaa monipuolisia fysioterapia- ja hierontapalveluita Klaukkalan ja Nurmijärven alueella. Yritys työllistää 14 terveydenhuollon ammattilaista ja sillä on erikoisosaamista lasten fysioterapiasta, aikuisneurologiasta, tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta, alaraajafysioterapiasta, urheilufysioterapiasta, lymfaterapiasta, psykofyysisestä fysioterapiasta sekä ikääntyvien fysioterapiasta.

  • - Fysios sai meidät tuntemaan, että yrityksessä hoidetaan asiat hyvin , ja todellinen halu kehittää fysioterapiaa tuli selkeästi esille. Haluamme varmistaa yrityksen jatkuvuuden ja pärjäämisen alalla sekä tukea sen kasvua ja kehittymistä liittymällä vahvaan isoon fysioterapian osaajaan. Fysioksella on vahva maanlaajuinen brändi, toteaa Klaukkalan Fysioterapian osakas Anna-Kaisa Hämäläinen.

Toimintaterapia Aivoitus on Kymenlaakson suurin toimintaterapiapalveluiden tuottaja. Yritys on erikoistunut neurologiseen ja neuropsykiatriseen kuntoutukseen ja se työllistää kahdeksan terveydenhuollon ammattilaista. Yrityksen tarjoamiin palveluihin kuuluu nuorten ja aikuisten yksilö- ja ryhmämuotoinen toimintaterapia, neuropsykiatrinen valmennus, NUOTTI-valmennus, kognitiivinen lyhytterapia sekä työnohjauspalvelut. Lisäksi yritys tarjoaa tilauksesta toimintakyvyn arviointipalveluita, konsultointia ja koulutuksia.

  • - Tuomme Fysiokseen pitkän linjan kokemuksen ja osaamisen aikuisten ja nuorten toimintaterapiapalveluista sekä vankasti koulutetun henkilöstön. Toivomme, että osana Fysiosta voimme tarjota monipuolisesti ja moniammatillisesti laadukkaita terapiapalveluita sekä kehittää erityisesti mielenterveyspalveluita ja neurologista kuntoutusta. Koimme, että osana Fysiosta meillä on mahdollisuus kehittää näitä palveluita moniammatillisesti, sanoo Toimintaterapia Aivoituksen perustajajäsen Karima Guedra.

Origo Terveys Oy / Ylöjärven Fysio toteuttaa Pirkanmaan alueella korkeatasoisia ja laadukkaita fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja. Yritys tarjoaa fysioterapiaa, lymfaterapiaa, neurologista fysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, psykofyysistä fysioterapiaa sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa. Vuonna 2016 perustettu yritys työllistää viisi terveydenhuollon ammattilaista.

  • - Asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä palveluihimme ja Fysiokseen yhdistymisen myötä toimintamme tulee jatkumaan samanlaisena. Sujuva yhteistyö sekä asiakkaidemme että Fysioksen valtakunnallisen verkoston kanssa on meille tärkeää, kertoo Ylöjärven Fysion perustaja Sari Silvola.

Yritysten toiminta jatkuu yritysjärjestelyiden jälkeen normaalisti tutuissa toimipisteissä.

Lisätietoja:

  • - Fysios, Heikki Tiitinen, p. 040 064 8663
  • - Klaukkalan Fysioterapia, Anna-Kaisa Hämäläinen, p. 044 502 0880
  • - Toimintaterapia Aivoitus, Karima Guedra p. 040 487 9883
  • - Origo Terveys Oy / Ylöjärven Fysio, Sari Silvola, p. 045 317 9180

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla ja se työllistää yli 800 ammattilaista. Fysios on ollut 1.2.2022 alkaen osa Mehiläinen-konsernia. www.fysios.fi

Julkaistu 24.5.2022