Heinolan Fysikaalinen Hoitolaitos osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua

Lehdistötiedote 12.4. 2018, klo 8.30

Heinolan Fysikaalinen Hoitolaitos osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua

Heinolassa toimiva fysioterapiapalveluita tarjoava Heinolan Fysikaalinen Hoitolaitos Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 5.4.2018 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 61 toimipistettä 29:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 400 alan ammattilaista.

Heinolan Fysikaalinen Hoitolaitos on kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva fysioterapia-alan toimija, joka tuottaa korkeatasoisia hoitopalveluja fysioterapian eri osa-alueilla. Yrityksen toimipiste Poppeli-talossa, osoitteessa Savontie 7, jatkaa toimintaansa entiseen malliin.  

Heinolan Fysikaalisen Hoitolaitoksen toinen omistaja Veikko Hohtari kommentoi:

”Uskon, että ajankohta liiketoimintakaupalle on juuri oikea. Yli 30 vuoden kokemus alalta on opettanut paljon, mutta osana Fysios-ketjua saamme varmasti paljon uutta virtaa ja näkemystä toimintaamme ja voimme varmistaa toiminnan elinvoimaisen jatkuvuuden. Olen vakuuttunut siitä, että mielipiteiden vaihtaminen ja osaamisen kehittäminen yhdessä muiden Fysioksen ammattilaisten kanssa tulee olemaan antoisaa. Kaiken kaikkiaan odotuksemme tulevaisuuden suhteen ovat erittäin positiivista.”

Fysiosin Sami Rantanen kommentoi:

Fysiosin toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Toiminnassa painottuu terapeutin ja asiakkaan välinen hoitosuhde, joka on ensiarvoisen tärkeä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Valtakunnallinen Fysios-ketju pitää huolen työntekijöidensä ammatillisesta kehittämisestä ja tiedon jakamisesta sen eri yksiköiden välillä. Fysiosin palvelut ovat saatavilla ympäri Suomen. Heinolan Fysikaalinen Hoitolaitos täydentää hyvin Fysiosin toimintaa.

Yhteystiedot:

Sami Rantanen, Fysios, puh. 0400 717 418

Veikko Hohtari, Heinolan Fysikaalinen Hoitolaitos, puh. 044 566 1331

Fysios Group lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 61 toimipistettä 29 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Heinolan Fysikaalinen Hoitolaitos lyhyesti:

Heinolan Fysikaalinen hoitolaitos on perustettu vuonna 1980 ja se työllistää 2-3 henkilöä. Yritys tarjoaa fysioterapiapalveluita laaja-alaisesti eri asiakasryhmille. Palveluihin kuuluu myös koti- ja laitoskäyntejä ikäihmisille. Yrityksen nykyiset omistajat Veikko ja Sari Hohtari ostivat Heinolan Fysikaalisen Hoitolaitoksen vuonna 2006.

Julkaistu 12.4.2018 kategoriassa Fysios Heinola