Helsingin uudet terapeutit

Helsingin Kampin toimipisteessä on aloittanut kaksi uutta terapeuttia, OMT-erikoistuva fysioterapeutti Johanna Landtman ja naprapaatti Jukka Matinen.

Tässä heistä lyhyet esittelyt. Ajan voit varata numerosta 010 237 7050.

Hei! Nimeni on Johanna Landtman, aloitan Selkäcenterissä tammikuussa kolme päivää viikossa. Olen iloinen fysioterapeutti ja OMT erikoistuva. Työskentelin viimeksi Tukholmassa ja olen nyt erittäin innokas aloittamaan näin hienossa uudessa paikassa Helsingin ytimessä. Puhun mielellään ruotsia ja englantia. Tervetuloa luokseni!

Hei! Olen Jukka Matinen, Kahdenkymmenen vuoden ammattikoripalloilijan uralle Suomessa ja ulkomailla mahtui paljon erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoja. Samalla heräsi kiinnostus niiden hoitoa ja kuntoutusta kohtaan. Omien kokemusteni kautta opin jo urani aikana sen, millainen on onnistunut hoitokäynti asiakkaan näkökulmasta. Kouluttaudun jatkuvasti ja seuraan viimeisimpiä tieteellisiä tutkimuksia, jotta voin tarjota asiakkailleni parhaan mahdollisen hoidon. Pyrin koulutukseni ja kokemukseni avulla löytämään yhdessä asiakkaan kanssa kullekin sopivan hoito- ja kuntoutusmuodon.


Julkaistu 5.1.2017 kategoriassa Fysios Yrjönkatu