Ilmainen Aktiivinen elämäntapa -webinaari 2.3.2020

Järjestämme yhteistyössä EasyFit:in kanssa Aktiivinen elämäntapa -webinaarin 2.3.2020 klo 18.00

Ihminen on luotu liikkumaan, mutta vuosien saatossa olemme olleet hyvin kekseliäitä poistamaan tarvetta liikkumiselle jokapäiväisessä elämässämme.  

Aktiivinen elämäntapa -webinaarissa fysioterapeuttimme Maija Kiljunen ja EasyFit-kuntokeskuksen personal trainer Jerry Hietaniemi antavat vinkkejä aktiivisempaan elämäntapaan, kuinka pääset irti sohvasta ja aloitat aktiivisemman arjen. 

Webinaarissa kerromme myös Let’s Be Active EU -hankkeesta. Let’s Be Active on kuuden viikon motivointiohjelma yli 45-vuotiaille, jotka kokevat arkensa passiiviseksi. 

Aktiivinen elämäntapa -webinaari järjestetään yhteistyössä EasyFit:in kanssa. Webinaari järjestetään verkon välityksellä, eli voit osallistua mistä vain haluat. Tarvitset siis vain verkkoyhteyden. Webinaarissa voit esittää kysymyksiä chatin välityksellä.

Ajankohta: maanantai 2.3. klo 18.00
Webinaari kestää noin tunnin ja on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä>>

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit osallistua webinaariin. Jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan, niin voit silti ilmoittautua mukaan ja nauttia webinaarista myöhemmin tallenteen kautta.

Terveisin, Maija Kiljunen ja Jerry Hietaniemi

Julkaistu 24.2.2020 kategoriassa Ajankohtaista