Ilmainen Lantionpohjalihakset kuntoon -webinaari 21.1.2020

Järjestimme viime vuoden puolella ensimmäisen Fysioksen asiakkaille suunnatun Selkä kuntoon -webinaarin. Tämä sai niin hyvää palautetta, että jatkamme webinaareja asiakkaillemme tänä vuonna. 

Tammikuun webinaarin aiheena on lantionpohjalihakset. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset lisäävät virtsanpidätyskykyä, tukevat asentoa ja ryhtiä sekä vaikuttavat positiivisesti seksuaalisen nautinnon kokemiseen.

Webinaarissa lantionpohjaan erikoistuneet fysioterapeuttimme kertovat naisten ja miesten lantionpohjalihasten harjoittelusta, haasteista ja antavat treenivinkkejä.

Lantionpohjalihakset kuntoon -webinaari järjestetään verkon välityksellä eli voit osallistua mistä vain. Tarvitset siis vain verkkoyhteyden. Illassa saa esittää kysymyksiä chatin välityksellä tai halutessasi voit laittaa kysymyksiä etukäteen osoitteeseen: [email protected]

Ajankohta: tiistai 21.1.2020 klo 18.00.
Webinaari kestää noin tunnin ja on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä>>

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit osallistua webinaariin. Jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan, niin voit silti ilmoittautua mukaan ja 
nauttia webinaarista myöhemmin tallenteen muodossa.

Julkaistu 14.1.2020 kategoriassa Ajankohtaista