Ilmaiset selkä- ja lantionpohjalihas -webinaarit 9.6. ja 16.6.

Tervetuloa Fysioksen ilmaisiin selkä- ja lantionpohjatreeneihin!

Järjestämme netissä kesäkuussa Fysioksen asiakkaille ilmaiset selkä- ja lantionpohjalihaksiin kohdistuvat treenit. 

Pidämme selkätreenit 9.6., joissa hyvien harjoitteiden lisäksi saat vinkkejä siihen, kuinka pidät selkäsi kunnossa ja kivut loitolla. Treenien ohjaajina toimivat selkään erikoistuneet fysioterapeuttimme Teemu Ripatti ja Joonas Partanen.

Lantionpohjalihaksille suunnatut treenit pidetään 16.6. Lantionpohjaan erikoistuneet fysioterapeuttimme Milla Lind ja Maija Kiljunen kertovat naisten ja miesten lantionpohjalihasten harjoittelusta, haasteista ja teemme päivittäiset harjoitteet. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset lisäävät virtsanpidätyskykyä, tukevat asentoa ja ryhtiä sekä vaikuttavat positiivisesti seksuaalisen nautinnon kokemiseen. 

Treeneissä esittelemme myös Fysioksen uutta Digifyssari-palvelua, joka on kehitetty tukemaan kotiharjoittelua. Voit myös esittää kysymyksiä chatin välityksellä. Tarvitset siis vain verkkoyhteyden. Olet lämpimästi tervetullut mukaan molempiin treeneihin!

Selkä kuntoon -treenit: 

Ajankohta: tiistai 9.6.2020 klo 18.00

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Lantionpohjalihakset kuntoon -treenit:

Ajankohta: tiistai 16.6.2020 klo 18.00

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Ilmoittautumisen jälkeen tulet saamaan sähköpostiisi linkin, jota kautta voit osallistua iltaan. Jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan, niin voit silti ilmoittautua mukaan ja nauttia webinaarista myöhemmin videotallenteen kautta. Muista ilmoittautua molempiin treeneihin erikseen.

Lämpimästi tervetuloa Fysioksen ilmaisiin treeneihin!

Terveisin, Fysioksen Digifyssarit

Julkaistu 4.6.2020 kategoriassa Ajankohtaista