Kirkkonummen Fysikaalinen Hoitolaitos siirtyy osaksi Fysios-ketjua

Kirkkonummen Fysikaalinen Hoitolaitos Ky siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 14.2.2020 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 600 alan ammattilaista.

Kirkkonummen Fysikaalinen Hoitolaitos Ky on palvellut asiakkaita Kirkkonummen keskustassa jo vuodesta 1974. Se onkin alueen ensimmäinen fysikaalinen hoitolaitos ja myös siinä mielessä uranuurtaja. Tänä päivänä yritys tarjoaa yksilöllisiä, laadukkaita fysioterapiapalveluita seitsemän fysioterapeutin ja vastaanottosihteerin voimin. Kaikki terapeutit ovat erikoistuneet yhdelle tai useammalle fysioterapian erikoisosaamisalueelle, ja tarjontaan kuuluu laaja skaala erilaisia palveluita. Vahvin osaaminen löytyy kuitenkin tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa sekä neurologisessa fysioterapiassa. 


Teemu Rinta-Mänty kommentoi:

“Visiomme laadukkaista, vahvaan osaamiseen perustuvista fysioterapiapalveluista sekä tulevaisuuden näkymistä, kohtaavat Fysioksen kanssa erinomaisen hyvin. Uskomme, että saamme valjastettua vahvan fysioterapiaosaamisemme entistäkin paremmin käyttöön asiakkaidemme hyväksi, kun olemme osa vahvaa ja laadukkaasti toimivaa valtakunnallista yritystä. Fysios tuo mukanaan leveämmät hartiat ja vahvan tuen, luoden erinomaiset edellytykset terapeuttiemme laadukkaalle työlle jatkossakin.”

 

Heikki Tiitinen kommentoi:

"Jaamme Kirkkonummen Fysikaalisen Hoitolaitoksen kanssa yhteisen vision ja yhteiset arvot, jotka ovat toimintamme perusta. Olemme iloisia saadessamme tämän osaavan tiimin ammattilaisia joukkoomme, ja voimme yhdessä palvella asiakkaita entistä paremmin.”


Yhteystiedot:

Teemu Rinta-Mänty, Kirkkonummen Fysikaalinen Hoitolaitos, p. 050 511 4569

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663


Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40 paikkakunnalla ja se työllistää yli 600 ammattilaista. Fysioksen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa, ja sen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi 

Kirkkonummen Fysikaalinen Hoitolaitos Ky lyhyesti: Alueen ensimmäinen fysikaalinen hoitolaitos, joka on perustettu vuonna 1974 ja työllistää seitsemän terveydenhuollon ammattilaista sekä yhden sihteerin. Palvelee asiakkaita monipuolisesti, mutta vahvin osaaminen tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiassa sekä neurologisessa fysioterapiassa. www.kirkkonummenfhl.fi

Julkaistu 20.2.2020 kategoriassa Ajankohtaista