Kurikan Lääkintävoimistelu Marita Ottela Oy / Fysioterapia Ottela osaksi valtakunnallista Fysiosta

Kurikassa toimiva Kurikan Lääkintävoimistelu / Fysioterapia Ottela siirtyi osaksi Fysios-ketjua 26.10.2018. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 71 toimipistettä 32:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 500 alan ammattilaista.


Kurikan Lääkintävoimistelu / Fysioterapia Ottela sijaitsee keskeisellä paikalla Kurikassa Laurintiellä. Yritys on toiminut pitkään ja on alueen suurin palveluntarjoaja, joka tarjoaa asiakkailleen fysioterapian lisäksi mm. ikäihmisten kuntoutusta, lasten ja nuorten fysioterapiaa, lymfaterapiaa ja Kalevalaista jäsenkorjausta.


Marita Ottela kommentoi:

“Alamme on ketjuuntumassa ja Fysios oli luonnollinen valinta. Fysioksella on ollut jo muutaman vuoden toimintaa lähikunnissa ja yrityksestä olemme kuulleet pelkästään hyvää. Halusin henkilökuntani mahdollisimman hyviin käsiin ja hyvän jatkuvuuden tekemälle työllemme jatkossakin.

Yrityksen myynti on monelle vain kerran elämässä tapahtuva prosessi ja siihen on kyllä kannattanut valmistautua jo hyvissä ajoin - myös henkisesti. Puolet tähänastisesta elämästäni on vierähtänyt fysioterapiayrittäjänä. Itse en olisi pärjännyt myyntiprosessin varsinaisesti alkaessa ilman ammattimaisen yrityskauppa neuvojan apua.

Toivon, että yritykseni jatkaa menestyksekästä toimintaa uuden omistajan johdolla. Olen ollut varsinaisesta fysioterapeutin fyysisestä työstä poissa yli 5v, joten omiin asiakkaisiin olen saanut jo ”etäisyyttä”. Tästä syystä myyntiajatuskin on saanut kypsyä oman aikansa. Fyysinen työkykyni heikkeni ja ammatillisen kuntoutuksen kautta työeläkeyhtiö Ilmarinen antoi minulle mahdollisuuden uusiin tuuliin; olen esteettömyyskartoittaja sekä kuntoutusohjaaja. Näitä hommia aion jatkaa, jos vain töitä löytyy. Varsinaiseen eläkeikään on vielä muutama vuosi.”

Juha Pannula Fysios kommentoi:

“Olemme onnekkaita, kun saamme näin laadukkaan, asiantuntevan ja osaavan yrityksen mukaan. Palvelemme asiakkaitamme Etelä-Pohjanmaan alueella nyt entistä laajemmin.”

Yhteystiedot:

Marita Ottela, Kurikan Lääkintävoimistelu Oy / Fysioterapia Ottela, puh. 040 728 6695

Juha Pannula, Fysios Etelä-Pohjanmaa Oy, puh. 040 572 7033

Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 71 toimipistettä 32 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Kurikan Lääkintävoimistelu Marita Ottela Oy / Fysioterapia Ottela lyhyesti:

Perustettu 1988 ja työllistää tällä hetkellä 6 henkilö. Yrityksen palvelut tarjoavat kattavan kirjon useilta myös fysioterapiaa liippaavilta alueilta. Mm. ikäihmisten kuntoutus myös kotikäynteinä, lasten ja nuorten fysioterapia, normaalit lähetehoidot, suoravastaanottotoiminta, pienryhmät, lymfaterapia (nyt toteuttaja äitiyslomalla), kuntotestaukset, Footbalance pohjalliset, pienapuvälineet / tukisukat, hieronnat, Kalevalainen jäsenkorjaus, Kelan yksilöllinen vaativakuntoutus, ym. www.fysioterapiaottela.fi


Julkaistu 26.10.2018 kategoriassa Ajankohtaista