Lappeenrannan OMT Fysioterapia Manukatti osaksi valtakunnallista Fysiosta

Lehdistötiedote 25.4. 2018, klo 8.30


Lappeenrannan OMT Fysioterapia Manukatti osaksi valtakunnallista Fysiosta

Lappeenrannassa toimiva ortopediseen manuaaliseen terapiaan erikoistunut OMT Fysioterapia Manukatti siirtyy osaksi valtakunnallista Fysiosta 25.4.2018 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapia-alan yritys, johon kuuluu 61 toimipistettä 29:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 400 alan ammattilaista.

 

OMT Fysioterapia Manukatti on Lappeenrannan keskustassa toimiva fysioterapian erikoisosaaja tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä kuntoutuksessa ja ryhmäliikunnassa. Vuonna 1996 perustettu OMT Fysioterapia Manukatti tarjoaa fysioterapiapalveluita kaikenikäisille ja on tuonut OMT fysioterapian ja pilateksen Lappeenrantaan. Yrityksen toimipiste Snellmaninkatu 5:ssä jatkaa yrityskaupan jälkeen toimintaansa entiseen malliin. Nimi muuttuu Fysios Manukatiksi ja yksikön vetäjänä jatkaa Manukatin entinen toimitusjohtaja Minna Outinen.

 

OMT Fysioterapia Manukatin entinen toimitusjohtaja Minna Outinen kommentoi:

 ”Haluamme kehittää fysioterapiapalveluita Lappeenrannassa ja olla mukana luomassa isoa fysioterapiakeskittymää Lappeenrannan alueelle. Yhdessä Fysioksen kanssa tämä on mahdollista.

Olemme ylpeä siitä, että pääsimme mukaan johtavaan ja jatkuvasti kehittyvään yritykseen. Toimimme asiakkaidemme parhaaksi nyt ja tulevaisuudessa.”

Fysioksen Etelä-Karjalan toimintojen johtaja Satu Nousiainen kommentoi:

 ”Manukatissa yhdistyvät vankka fysioterapian osaaminen, osaamisen kehittäminen sekä pitkä kokemus niin asiakkaiden palvelemisesta, kuin yrittäjyydestäkin. Olen iloinen, että saamme Manukatin väen mukaan Fysiokseen tekemään työtä yhdessä. Yritystemme vahvuudet ja toimipisteidemme sijainti täydentävät hyvin toisiaan. Tästä on hyvä jatkaa!”

 

 Fysioksen toimitusjohtaja Heikki Tiitinen kommentoi:

”Me Fysioksessa kehitämme koko fysioterapian toimialaa, luomme erilaisia keskitettyjä palveluita ja työkaluja, joihin pienillä erillisillä yksiköillä ei ole yksin mahdollisuutta panostaa. Tänä päivänä noin puolet asiakkaistamme tulevat hoitoon oma-aloitteisesti, mutta valitettavan moni ei vielä tiedä, mitä fysioterapia on ja mitä sen avulla voidaan parantaa. Laajentumalla valtakunnallisesti teemme vähitellen koko toimialaa tunnetummaksi. Hienoa saada OMT Fysioterapia Manukatin myötä taas yksi uusi toimipiste yritykseemme, sillä yhdessä olemme enemmän kuin yksin”.

Lisätietoa:

Minna Outinen

entinen toimitusjohtaja, OMT Fysioterapia Manukatti

p. 0400 476 474

[email protected]

Satu Nousiainen

toimintojen johtaja, Fysios Etelä-Karjalan alue

p. 044 223 2378

[email protected]

Heikki Tiitinen

toimitusjohtaja, Fysios Group

p. 040 064 8663

[email protected]

 

Fysios Group lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 61 toimipistettä 29:lla paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

 

OMT Fysioterapia Manukatti lyhyesti:

OMT Fysioterapia Manukatti on vuonna 1996 perustettu fysioterapiapalveluita, kuntoutusta ja ryhmäliikuntapalveluita tarjoava yritys, joka sijaitsee Lappeenrannan keskustassa. Yritys työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä. OMT Fysioterapia Manukatti on erikoistunut erityisesti tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoitoon.

 


Julkaistu 25.4.2018