Lehdistötiedote: Pihlajalinna aloittaa yhteistyön Fysios-ketjun kanssa

Pihlajalinna näkee fysioterapian olennaisena osana vaikuttavaa tuki- ja liikuntasairauksien hoitoketjua. Sen vuoksi yhtiö vahvistaa omia lääkärikeskuksissa tarjottavia fysioterapiapalvelujaan ympäri Suomea. Samalla Pihlajalinna aloittaa valtakunnallisen yhteistyön Fysios-ketjun kanssa.

Fysios on Suomen suurin yksityinen fysioterapiayritys, ja se tarjoaa palveluja 25 paikkakunnalla 53 toimipisteessä. Fysios täydentää palvelutuotantoa niillä alueilla, joilla Pihlajalinnalla ei ole tarjolla omaa kuntoutuspalvelua. Yhteistyö alkaa toukokuun aikana.

Toimintaa tulee kehittämään ja koordinoimaan Vesa Linna, joka aloitti Pihlajalinnan lääkärikeskusten ja sairaalan fysioterapian palvelupäällikkönä 2.5. Linna tuli Pihlajalinnaan Fysios-fysioterapiaketjusta. Aikaisemmin Linna on toiminut myös Tampereella fysioterapiapalveluita tarjonneen Kunnon Klinikka Oy:n toimitusjohtajana.


Tavoitteena on ennen kaikkea parantaa hoitoketjun vaikuttavuutta. Asiakkaalle pyritään tarjoamaan mahdollisimman paljon lähipalveluja sekä toimipisteissä että kehitettävien digitaalisten palvelujen avulla.

”Näen, että fysioterapian rooli korostuu jatkossa tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja toiminnan kehittämisen kannalta, ja yhdistelmäratkaisu, jossa sekä vahvistamme omaa palvelutuotantoa että parannamme alueellista peittoa kumppanin kanssa, vaikutti lopulta parhaalta ratkaisulta”, sanoo Pihlajalinnan lääkärikeskusten ja sairaaloiden liiketoimintajohtaja Ville Remes. ”Fysioksessa on samaa yrittäjähenkistä kasvuyritystä kuin Pihlajalinnassa. Uskon yhteistyömme tukevan molempien kasvutarinaa.”

”Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaille valtakunnallisesti toimivan hoitoketjun ja tuomaan parhaat käytänteet asiakkaiden hyödyksi”, sanoo Fysios-ketjun toimitusjohtaja Heikki Tiitinen.

Lisätietoja:

Ville Remes, liiketoimintajohtaja, Pihlajalinna, 040 641 8111, [email protected]
Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja, Fysios, 0400 648 663, [email protected]

Julkaistu 4.5.2017 kategoriassa Ajankohtaista