Muistathan käyttää työsuhde-etusi

Vuosi on jo pitkällä ja nyt on hyvä aika tarkistaa onko Sinulla työsuhde-etuutta vielä käyttämättä. Meillä voit maksaa kattavasti hoito- ja liikuntapalveluita työnantajasi myöntämillä etuuksilla.

Mistä näen mitä etuutta minulla on?

SmartumPay, Epassi, EazyBreak ja Edenred -sovelluksista näet mitä etuutta sinulle on myönnetty.

Mitä etuuksilla voi maksaa?

Fysioterapia

Voit maksaa fysioterapiaa seuraavilla eduilla: Epassi Hyvinvointi ja Smartum Hieronta. Smartumin ja Epassin mobiilisovelluksista löydät helposti ne toimipisteemme, jossa kyseiset maksutavat ovat käytössä.

Hieronta

Voit maksaa hierontaa seuraavilla eduilla: Epassi Hyvinvointi, Smartum Hieronta, Edenred hieronta ja EazyBreak Hyvinvointi. Smartumin ja Epassin mobiilisovelluksista löydät helposti ne toimipisteemme, jossa kyseiset maksutavat ovat käytössä.

Liikunta

Liikuntaeduilla (ePassi Sportti, Smartum Liikunta, Eazybreak Liikunta ja Edenred Liikunta) voit maksaa kuntosalikäyntejä, ryhmäliikuntaa, inBody -mittausta ja FirstBeat hyvinvointianalyysia. Mobiilisovelluksista löydät ne toimipisteemme, jossa kyseiset maksutavat ovat käytössä.


Missä toimipisteissä voi maksaa Smartumeilla?


SmartumPay-sovelluksesta löydät Fysios toimipisteet joissa voit maksaa Smartumilla. Sieltä löydät myös eriteltynä missä toimipisteessä käy mikäkin etu. Toimipistekohtaisen palveluiden saatavuuden voit tarkistaa myös joko kotisivuiltamme tai asiakaspalvelumme kautta p. 010 237 700

Etuuteni on erääntymässä?


Muistathan käyttää työnantajaetuutesi vuoden lopussa 2022 erääntyvät edut. Ajan voit varata fysios.fi tai p. 010 237 700
Olethan yhteydessä kaikkiin maksuun liittyvissä asioissa palveluneuvontaamme p. 010 237 700

Ajanvaraukseen >>

Julkaistu 29.10.2021