Ohjeita koronaviruksen tartunnan ehkäisyyn Fysioksella

Päivitetty 29.3.2022 klo 16.23

Ohjeita ja ajankohtaista tietoa asiakkaille

Seuraamme aktiivisesti ja noudatamme THL:n ja paikallisviranomaisten ohjeita.

Koronavirustartunnan ehkäisemiseksi toivomme asiakkailtamme seuraavaa:

1. Jos sinulla on kotitestillä tai terveydenhuollon testillä varmistettu koronavirustauti, suositus on, että pysyttelet kotona, kunnes olet ollut oireeton 2 vuorokauden ajan ja oireiden alusta on kulunut vähintään 5 vuorokautta. Siirräthän ajanvarauksesi toiseen ajankohtaan (p. 010 237 700). Fysioterapia tai muu hoitomuotomme ei ole koskaan suositeltavaa sairaana.

2. Käytäthän maskia jo ennen saapumista Fysioksen odotustiloihin.

3. Pesethän kätesi huolellisesti saapuessasi vastaanotolle.

4. Saavuthan vastaanotolle mahdollisimman täsmällisesti, jotta odotusaika on mahdollisimman lyhyt. Näin vältämme ylimääräisiä kontakteja. Tämä koskee myös saattajia.

5. Ethän pahastu, että tartunnan ehkäisemiseksi henkilökuntamme välttää toistaiseksi kättelyä ja toivotamme sinut tervetulleeksi sanallisesti.

6. Terapeuttisi huolehtii sinulle oven avaamisesta ja sulkemisesta, ethän koske hoitohuoneen ovenkahvoihin. Näin vältämme turhia kontakteja pintoihin. 

7. Tarjoamme myös etävastaanottoa ja kotikäyntejä, mikäli et pääsisi vastaanotolle, mutta olet terveenä.

Ohjeistuksemme kasvomaskin käyttöön

Haluamme turvata asiakkaitamme ja siksi meillä henkilökuntamme käyttää aina kasvomaskia. Haluamme suojata myös henkilökuntaamme, joten toivomme asiakkaidemme mahdollisuuksiensa mukaan saapuvan terapiaan kasvomaskia käyttäen.

Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus etäterapiaan

Olemme ottaneet 16.3.2020 käyttöön etäterapiamahdollisuuden. Mikäli et pääse tulemaan toimipisteelle, tarjoamme vaihtoehtoisena kuntoutusmuotona etäterapiaa. Etäterapiassa asiakas ja fysioterapeutti tapaavat toisensa turvallisen videoyhteyden välityksellä, tehden yhdessä harjoitteita ja kuntoutusta fysioterapeutin opastuksella. LUE LISÄÄ ETÄTERAPIASTA TÄÄLTÄ >>

Toimipistekohtaiset muutokset

Kaikki toimipistekohtaiset muutokset, kuten muutokset aukioloajoissa tai liikuntaryhmissä, löytyvät toimipisteiden omilta sivuilta. Kaikki toimipisteemme löydät täältä >>

Keskitetyn asiakaspalvelun aukioloajat 

Keskitetty asiakaspalvelumme (p. 010 237 700) on auki ma-to klo 8-20 sekä perjantaisin ja aattopäivinä klo 8-16. Viikonloppuisin ja arkipyhinä olemme suljettu. Nettisivujemme chat palvelee ma-to klo 8-17 sekä perjantaisin ja aattopyhinä klo 8-16.

Toimenpiteemme Fysioksella

Me Fysioksella seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen arvioita Suomen Koronavirus-tilanteesta, sekä noudatamme THL:n toimintaohjeita tartunnan ehkäisemiseksi. 

- Olemme antaneet henkilökunnallemme ajantasaiset toimintaohjeet. Erityistä huomiota on kiinnitetty ohjeisiin, jotka on annettu kaikkien riskiryhmien kanssa työskenteleville terapeuteille.

- Olemme tehostaneet hoitotilojemme siivousta ja pintojen desinfiointia. Hoitopöydät puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen normaalia vahvemmalla desinfektioaineella. Hygieniasyistä hoitopöytien kasvoaukkojen pehmusteet ovat tilapäisesti pois käytöstä. 

- Terapeuttimme pysyvät kotona, mikäli he ovat sairaana. Mikäli terapeuttisi on ilmoitettu poissaolevaksi, autamme sinua löytämään korvaavan terapeutin.

- Koronaviruksen tartunnan ehkäisemiseksi henkilökuntamme ei toistaiseksi kättele asiakkaitamme, vaan toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolle sanallisesti.

Julkaistu 10.3.2020 kategoriassa Ajankohtaista