Raision Fysioterapia Ky liittyy osaksi Fysiosta

Raision Fysioterapia Ky siirtyy osaksi Fysios-ketjua 11.3.2022 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 800 alan ammattilaista. Fysios on osa Mehiläistä.

Raision Fysioterapia on perustettu vuonna 1977 ja on toiseksi vanhin sekä tällä hetkellä ainoa Raisiossa toimiva yksityinen fysioterapiayritys. Raision Fysioterapia työllistää viisi alan ammattilaista fysioterapeuteista kiropraktikkoon. Erikoisosaamista yrityksellä on muun muassa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta sekä alarajaafysioterapiasta ja tukipohjallisista.

  • Odotamme innolla pääsevämme mukaan osaksi isoa valtakunnallista verkostoa sekä laajaa mahdollisuutta ylläpitää ja kehittää ammattitaitoamme. Haluamme korostaa, että liiketoimintakaupasta huolimatta Raision Fysioterapian henki elää edelleen. Yrityksemme on toiminut Raision keskustassa jo vuosikymmeniä ja olemme hoitaneet useita sukupolvia. Meille on tärkeää jatkaa tätä yksilöllistä ja paikallista toimintaa myös tulevaisuudessa. Toimipisteessämme palvelevat samat tutut työntekijät ja meiltä löydät jatkossakin laajat palvelumme. Uudet ja vanhat asiakkaat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi hyvään hoitoon, sanoo Raision Fysioterapian yrittäjä Pauliina Luukkala.

  • Meillä Fysioksessa hyvä terapiasuhde on liiketoiminnan ydin. Kehitämme tätä muun muassa henkilökuntamme koulutuksilla. Olemme iloisia saadessamme Raision Fysioterapian vahvasti ammattitaitoiset terapeutit mukaamme. Palvelemme nyt entistäkin laajemmin Varsinais-Suomessa, jatkaa Fysioksen perustaja Heikki Tiitinen.

Raision Fysioterapian toiminta jatkuu yritysjärjestelyn jälkeen normaalisti osoitteessa Raisiontori 1 A.

Lisätietoja:

  • Raision Fysioterapia, Pauliina Luukkala, [email protected]
  • Fysios, Heikki Tiitinen, p. 040 064 8663

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla ja se työllistää yli 800 ammattilaista. Fysios on ollut 1.2.2022 alkaen osa Mehiläinen-konsernia. www.fysios.fi

Raision Fysioterapia Ky on vuodesta 1977 asti toiminut fysioterapiakeskus Raisiossa. Palveluihin kuuluu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, leikkausten jälkeinen kuntoutus, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, alaraajatutkimukset ja yksilölliset tukipohjalliset, asentohuimauksen ja purentalihasten hoito, hieronta, kiropraktiikka sekä erilaiset testaukset ja valmennukset. www.raisionfysioterapia.fi


Julkaistu 11.3.2022