Suomen UrheiluFysio Oy osaksi valtakunnallista Fysiosta

Espoossa toimiva Suomen UrheiluFysio siirtyi osaksi Fysios-ketjua 16.10.2018. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 69 toimipistettä 32:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 500 alan ammattilaista.


Espoon Leppävaarassa sijaitseva Suomen Urheilufysio on fysioterapiaan, monipuolisiin hieronta- sekä kuntoutusmenetelmiin erikoistunut hoitoyksikkö. Erityisosaaminen on vammojen ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä ja hoidoissa. Erikoistumista on mm. usean urheilulajin spesifit lihastasapainotarkastuksissa sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiassa.


Tony Elomaa kommentoi:

“Näemme tämän mahdollisuutena kasvaa ja kehittyä, mutta myös pystymme kehittämään Fysiosta nimenomaan urheilu- ja liikuntavammojen ennaltaehkäisyssä. Viemme testaamis osaamista ympäri Suomea ja koulutamme konseptiamme muille Fysios klinikoille. Annamme Fysiokselle laatua ja uskottavuutta.”


Pasi Syrjä kommentoi:

”Me Fysioksessa kehitämme koko fysioterapian toimialaa, luomme erilaisia keskitettyjä palveluita ja työkaluja. Suomen UrheiluFysion osaamisella pääsemme syventämään ammattiosaamistamme mm. urheilun saralla. Tästä olemme erittäin iloisia.”Yhteystiedot:

Tony Elomaa, Suomen UrheiluFysio, puh. 041 510 2300
Pasi Syrjä, Fysios, puh. 050 568 1575


Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 69 toimipistettä 32 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Suomen UrheiluFysio lyhyesti: Perustettu vuonna 2008 ja työllistää 14 terapeuttia. Palveluita  manipulatiivinen fysioterapia, osteopatia, naprapatia,lajispesifit lihastasapainotarkastukset (mm jalkapallo, jääkiekko, sallibandy, triathlon, juoksu), äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, Fascia mobilisaatiot, urheiluhieronta, akupunktio ja alaraaja-analyysit. www.suomenurheilufysio.fi

Julkaistu 19.10.2018 kategoriassa Ajankohtaista