Turun liikuntaryhmät Syksy 2018

RYHMÄLIIKUNTA 3.9. - 14.12.2018 

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun.  

MIEHET 50+
Ma klo 17.15 – 18.15 

Haluaisitko uusia kokemuksia liikunnan harrastamisesta ja sopivaa ryhmää ei ole vielä osunut kohdalle? Aloitamme syksyllä 2016 uutena ryhmänä +50 vuotiaille miehille suunnatun ryhmäliikuntatunnin, jossa harjoitellaan monipuolisesti koko vartalon lihasvoimaa, liikkuvuutta sekä hallintaa omaa kehon painoa ja erilaisia liikuntavälineitä monipuolisesti käyttäen. Tunti on hypytön, jolloin se soveltuu hyvin myös hieman kuluneillekin nivelille. Tavoitteena on ensisijaisesti nauttia liikkumisesta sekä samalla edistää omaa toimintakykyä ja ennaltaehkäistä erilaisten vaivojen syntymistä. Ryhmää ohjaavat vuoroviikoin fysioterapeutit Sannakaisa Vastamäki ja Marko Kinnunen. Tunti sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille ja harjoitteita sovelletaan jokaisen omaan tasoon sopivaksi, mahdolliset vaivat huomioiden.

FYSIOS KUNTOPIIRI
Ke 16.15 – 17.15 

Koko kehon lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantava kuntopiiritunti, kuntosalilaitteita ja muita välineitä hyödyntäen. Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyn. Fysios kuntopiiri sopii niin aloittelijoille kuin aktiivi liikkujillekin.

SENIORIT 60+

Ti 12.00 – 13.00
Pe 12.00 – 13.00 

60+ naisille ja miehille suunnattu ryhmä koko vartalon lihasvoiman ja tasapainon parantamiseen. Tunti sisältää yhteisen alkuverryttelyn, lihaskunto-osuuden kuntosalilaitteilla ja venyttelyn/rentoutumisen. Sopii kaikille senioreille, joilla liikunnallinen aktiivisuus on syystä tai toisesta vähentynyt. Tunti sopii myös keinonivelleikkaukseen valmistautumisessa ja siitä kuntoutumisessa. Paremmalla lihasvoimalla ja tasapainolla suoriutuminen arkiaskareista kevenee ja mukavassa ilmapiirissä mielialakin kohenee!

TYKY–RYHMÄT
Yrityksille räätälöityjä, työkykyä ylläpitävää ja edistävää liikuntaa. Kysy lisää meiltä! Smartum-, TYKY- sekä Virikesetelit/kortit käyvät maksuvälineenä.

VIIKKO-OHJELMA


FYSIOBIC-SALIHINNASTO 

Ohjatut liikuntaryhmät: 
Miehet 50+, Fysios Kuntopiiri, Ladyt, Tosimiehet
Hinta: 1 kerta / 16 eur   10 kertaa / 140 eur 
Seniorit+ ryhmä: 1 kerta /17 eur   10 kertaa / 149 eur  

TYKY-ryhmät (sisältää tilavuokran sekä ohjauksen) 140 eur / kerta

Omatoiminen harjoittelu kuntosalilla ja Fysiobicsalilla aikataulun mukaisesti fysioterapeutin tekemän ohjeen mukaisesti. 

Kuntosalikortti 1kk / 71 eur 
Kuntosalikortti 10 kertaa / 76 euroa (voimassa 6kk ostopäivästä) 
Henkilökohtaisen harjoitteluohjelman laadinta 67 euroa 

KLUBIJÄSENYYS 
1 vuosi 1117 euroa 
Syys/kevätkausi 590 euroa 

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. 

Takaisin Fysios Turun toimipistesivulle >>

Julkaistu 30.11.2016 kategoriassa Ajankohtaista