Teppanan Fysikaalinen hoitolaitos liittyy osaksi Fysiosta Kajaanissa

Teppanan Fysikaalinen hoitolaitos Oy siirtyy osaksi Fysios-ketjua 25.3.2022 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 800 alan ammattilaista. Fysios on osa Mehiläistä.

Teppanan Fysikaalinen hoitolaitos on perustettu vuonna 1983 ja sijaitsee Kajaanin joen pohjoispuolella Teppanan alueella. Yritys työllistää kolme fysioterapeuttia ja tarjoaa fysioterapian lisäksi lymfaterapiaa, hierontaa sekä LPG-hoitoja.

- Oman eläkeiän lähestyessä toiveenani on toiminnan ja laadukkaan palvelun jatkuminen. Isolla ketjulla on mahdollisuus tarjota nuorille terapeuteille lisäkoulutuksia paremmin. Tämä luo iloista mieltä ja paljon tyytyväisiä asiakkaita. Minulle jää enemmän aikaa seitsemälle lapsenlapselleni, kun hallinnolliset asiat saa jättää muiden harteille, sanoo Teppanan Fysikaalisen hoitolaitoksen perustaja Eija Karppinen.

- Fysioksen toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Olemme iloisia saadessamme Teppanan Fysikaalisen hoitolaitoksen ammattitaitoiset terapeutit mukaan. Palvelemme näin asiakkaitamme entistä laajemmin Kajaanissa, jatkaa Fysioksen aluejohtaja Susanna Antikainen.

Teppanan Fysikaalisen hoitolaitoksen toiminta jatkuu yritysjärjestelyn jälkeen normaalisti osoitteessa Kuurnantie 9–11.

Lisätietoja:

- Teppanan Fysikaalinen hoitolaitos, Eija Karppinen, p. 044 2592 056

- Fysios, Susanna Antikainen, p. 050 347 0737

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla ja se työllistää yli 800 ammattilaista. Fysios on ollut 1.2.2022 alkaen osa Mehiläinen-konsernia. www.fysios.fi

Teppanan Fysikaalinen hoitolaitos Oy on perustettu vuonna 1983. Yritys tarjoaa fysioterapiaa, lymfaterapiaa, hierontaa sekä LPG-hoitoja. www.teppananfysikaalinen.fi

Julkaistu 25.3.2022 kategoriassa Ajankohtaista