Ajankohtaista: Fysios kasvaa Helsingissä, Tampereella, Kotkassa ja Porissa

SelkäCenter Helsingistä, Fysioterapiakeskus Kunnon Klinikka sekä Terapia-team Tampereelta, Neljäs Nikama Kotkasta ja Tutkimuslaitos Ergos Porista liittyvät Fysiokseen!

Viiden yrityskaupan myötä SelkäCenter Helsingistä, Fysioterapiakeskus Kunnon Klinikka sekä Terapia-team Tampereelta, Neljäs Nikama Kotkasta ja Tutkimuslaitos Ergos Porista liittyvät osaksi Suomen suurinta fysioterapiaketjua Fysiosta. Yritysten johto ja työntekijät jatkavat yhteenliittymisen jälkeen Fysioksen palveluksessa. Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva Fysios laajensi ostojen myötä palveluvalikoimansa kattamaan ensimmäistä kertaa myös lasten ja nuorten fysio- ja toimintaterapian.

Yli miljoonalla suomalaisella on jokin pitkäaikainen tuki- ja liikuntaelimiin liittyvä sairaus, joka vaikuttaa päivittäiseen liikunta- ja toimintakykyyn. Kuitenkin suurin osa esimerkiksi polvi- tai niska-hartiaseudun kivuista on ratkaistavissa fysioterapian keinoin jo niiden syntyvaiheessa. Fysioksen johtaja Pasi Syrjä näkee merkittävän ristiriidan fysioterapian tarpeen ja tarjonnan välillä Suomessa.

SelkäCenterin toimitusjohtaja Anja Henttinen näkee Fysiokseen liittymisen tuovan merkittäviä etuja toiminnan kehittämiseen. ”Yhdistämällä Fysioksen koko valtakunnallisen ketjun kokemuksen paikalliseen huippuosaamiseemme voimme syventää palvelutarjontaamme merkittävästi. Kaupan myötä meillä on paremmat resurssit kasvaa Helsingin seudulla, tarjota henkilöstöllemme enemmän koulutusmahdollisuuksia sekä viedä koko toimialaa eteenpäin”, summaa Anja Henttinen.

Yrityskauppojen myötä Fysioksen liikevaihto nousee noin 18,5 miljoonaan euroon.

Uusi mobiilisovellus patistaa paranemaan

Monesti kivusta kärsivän kuntoutettavan paraneminen hidastuu fysioterapiahoitojen välissä, mikä johtuu hoitosuunnitelman laiminlyömisestä vapaa-ajalla. Uuden mobiilisovelluksen ansiosta Fysios pystyy ohjaamaan ja seuraamaan harjoitusohjelman toteutusta läpi koko hoitoketjun ajan, mikä parantaa entisestään fysioterapiahoidosta saatavia tuloksia.

”Haluamme olla luotettava kumppani ja tarjota asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaa palvelua myös tulevaisuudessa. Tästä yksi osoitus on syksyllä 2016 käyttöön otettava Fysioksen kehittämä mobiilisovellus, jolla tuetaan ja seurataan asiakkaidemme tilan kehittymistä myös vastaanottokäyntien välissä”, kertoo Syrjä. ”Palvelun lanseerauksen jälkeen fysioterapeuttimme apu on aina läsnä siellä, missä asiakkaamme liikkuu. Samalla kykymme huolehtia asiakaslupauksistamme parantuu entisestään.”

Lisätiedot:

Pasi Syrjä
Perustajaosakas, Fysios
puh. 050 568 1575
[email protected]

Julkaistu 16.6.2016