Satavuotiaan Suomen kunniaksi Fysios antaa ilmaisen hoidon

TIEDOTE LEHDISTÖLLE, julkaistu 26.1.2017

Fysios Suomi 100

Satavuotiaan Suomen kunniaksi Fysios jakoi 100 ilmaista fysioterapiahoitoa Vaasan ja Kotkan alueella.

Fysios Vaasa ja Kotka tarjosi 100:lle ensimmäiselle mukaan ilmoittautuneille ilmaisen fysioterapiahoidon lähiseudun asukkaille helmi-maaliskuussa 2017.

Satavuotiaan Suomen kunniaksi fysioterapiaketju Fysios haluaa lisätä ihmisten tietoutta pitää itsestään huolta, jotta keho pysyisi toimivana mahdollisimman pitkään. Ensimmäisen käynnin yhteydessä pystytään kartoittaa kehon kunto ja tehdä hoitosuunnitelma tai kulumia ennaltaehkäisevät ohjeet.  Kampanja on osa Fysioksen toteuttamaa Suomi 100 -kampanjaa, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä pääsemään kuntoon. Kampanja toteutettiin ensimmäisenä Fysios Vaasassa ja Fysios Kotkassa.

Suomi kuntoon kansalainen kerrallaan

Suomalaisten sairaspoissaolot ovat kasvussa. Kolmasosa suomalaisten sairauspoissaoloista johtuu niska- ja selkävaivoista. Fysioterapian avulla voidaan hoitaa vaivoja ja auttaa arjen sujumisessa.  Fysios Vaasa tarttui haasteeseen laittaa Suomi kuntoon, kansalainen kerrallaan.

“Kampanjan ensimmäisinä päivinä yhteydenottoja tuli todella paljon”, kertoo Fysios Vaasan yksikön vetäjä Johan Slotte ja jatkaa “ja kaikille varattiin aika fysioterapiaan, tästä meidän työ alkaa.”

Fysios aikoo toteuttaa erilaisia Suomi 100 -kampanjoita ympäri Suomen kuluvan vuoden aikana.

Lisätietoja:

Fysios Group Oy, Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja puh. 0400 648 663

www.fysios.fi

Julkaistu 7.4.2017