​Tmi Arja Korrensalo osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua

Meri-Lapin alueella toimiva fysioterapiapalveluita tarjoava Tmi Arja Korrensalo siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 23.5.2018 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 66 toimipistettä 31:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 400 alan ammattilaista.

Tmi Arja Korrensalo on perustettu vuonna 1994 ja yritys on kasvanut vuosien varrella yhden naisen yrityksestä kymmenen terapeutin huipputiimiksi, joka tarjoaa hyvin monipuolisesti fysioterapiaa vauvoista seniori-ikäisiin asti.


Arja kommentoi:

”Haluamme keskittyä fysioterapian kehittämiseen ja osaamiseen. Fysios suomalaisena yrityksenä on paras vaihtoehto. Olin kuullut ja lukenut myönteisiä asioita Fysioksesta, kouluttautumisen mahdollisuuksista ja huippuosaajista ja halusin mukaan tiimimme kanssa Fysiokseen. Annamme Fysiokselle pohjoista osaamista ja asennetta. Voimme kertoa teille miten lumen ja jään keskellä voi kuntouttaa ihmisiä ja saada heidän kuntoutumaan ja osallistumaan oman elämänsä sankariksi. Yrityskauppa oli pitkä prosessi, mutta vastasi odotuksiani."


Fysioksen Pasi Syrjä kommentoi:

”Olemme iloisia, kun saamme hyvämaineisen ja laadukkaan yrityksen Kemistä mukaan. Yrityskauppa vahvistaa Pohjois-Suomen tarjontaamme”.


Yhteystiedot: Pasi Syrjä, Fysios, puh. 050 568 1575

Arja Korrensalo, Tmi Arja Korrensalo, puh. 040 546 0802


Fysios Group lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 61 toimipistettä 29 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners.

Tmi Arja Korrensalo lyhyesti:

Perustettu vuonna 1994. Yritys toimii hyvin laajalla alueella: Kemi, Keminmaa, Tornio, Simo, Tervola ja Ylitornio. Erityisosaaminen vaativan lääkinnällisen kuntoutuksessa.

Julkaistu 24.5.2018 kategoriassa Ajankohtaista