Tmi Puistolan Fysioterapia Johanna Jokinen osaksi valtakunnallista Fysiosta


Pohjois-Helsingissä Puistolan ostoskeskuksen yhteydessä toimiva fysioterapiapalveluita tarjoava Puistolan Fysioterapia on liittynyt valtakunnalliseen Fysiokseen 11.10.2018.

Puistolan Fysioterapia tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista ja yksilöllistä fysioterapiaa. Erikoisosaamista mm.urheilufysioterapiassa, Voice Massagessa, purenta - ja hengityshoidoissa, lymfaterapiassa sekä akupunktioissa kivunhoitona.  

Johanna Jokinen kommentoi:

“Nyt on juuri sopiva aika varautua tulevaan Soteen sekä uusia käyttöjärjestelmät Kanta-järjestelmään sopivaksi. Henkilökohtaisella tasolla ja yrityksen tulevaisuutta ajatellen liittyminen tuntui nyt ajankohtaiselta. Fysios tarjoaa meille haluamiamme ja tarvitsemiamme palveluita sekä laajan taustatuen muutokselle. Fysioksella ja Puistolan Fysioterapialla on yhteinen tavoite tarjota korkealaatuisia fysioterapiapalveluita. Fysios vahvistaa asemaansa Pohjois-Helsingin alueen palveluissa ja saa joukkoonsa viisi osaavaa fysioterapeuttia”

Heikki Tiitinen kommentoi:

”Olemme iloisia, kun saamme kovaluokkaisen yrityksen Pohjois-Helsingistä mukaan. Yrityskauppa vahvistaa Helsingin ja Pääkaupunkiseudun kokonaisuutta”.


Yhteystiedot: Heikki Tiitinen, Fysios, puh. 0400 648 663
Johanna Jokinen, Puistolan Fysioterapia, puh. 050 338 6960


Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 67 toimipistettä 32 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Puistolan Fysioterapia lyhyesti: Puistolan Fysioterapia on perustettu vuonna 2004 ja työllistää viisi terapeuttia. Puistolan Fysioterapia on Puistolan, Jakomäen ja Tapulikaupungin ainoa fysioterapiapalveluiden tarjoaja (15.000 asukasta).

Julkaistu 11.10.2018 kategoriassa Ajankohtaista