Tule-Fysio osaksi valtakunnallista Fysiosta

Porissa toimiva Tule-Fysio ay osaksi Fysios-ketjua 1.11.2018. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 72 toimipistettä 33:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 500 alan ammattilaista.


Tule-Fysio on perustettu vuonna 2008 ja yritys on erikoistunut tuki- ja liikuntaelin ongelmien diagnostisointiin ja hoitoon. Vankan ammattitaidon omaavat fysioterapeutit auttavat kaikenikäisiä ihmisiä, joilla on ongelmia kivun, liikkumisen tai toimintakyvyn kanssa.

Teemu Marila ja Kim Pettersson kommentoivat:

“Halusimme laajemman pohjan / kumppanin vastaamaan muuttuviin terveydenhuollon tarpeisiin (SOTE) saman arvopohjan omaavien ihmisten kanssa. Säilyttäen kuitenkin mahdollisuuden jatkaa fysioterapiaa tutuilla toimintalinjoilla.

Odotamme innolla Fysioksen koulutustarjontaa ja ison organisaation luomia mahdollisuuksia kehittyä edelleen fysioterapian ammattilaisena. Odotamme myös mahdollisia uusia asiakasryhmiä, joita isolla organisaatiolla on mahdollista tarjota.
Haluamme tuoda oman erikoisosaamisemme (tuki- ja liikuntaelin) Satakunnan Fysioksen käyttöön. Uskomme että meillä on annettavaa niin asiakkaille kuin työyhteisöllekin sillä saralla.”

Pasi Syrjä kommentoi:

“Kehitämme toimintaamme Fysioksessa koko ajan niin asiakkaiden kuin terapeuttien näkökulmasta. Olemme iloisia Tule-Fysion mukaan tulosta. Tule-Fysion terapeutit tuovat vahvan lisän osaamisellaan meille ja palvelemme nyt asiakkaitamme Satakunnan alueella entistäkin laajemmin.”

Yhteystiedot:

Kim Pettersson, Tule-Fysio, p. 044 532 7101

Teemu Marila, Tule-Fysio, p. 050 303 4400

Pasi Syrjä, Fysios, 050 568 1575

Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 71 toimipistettä 32 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Tule-Fysio lyhyesti: Perustettu vuonna 2008 ja työllistää kolme terapeuttia. Erikoisosaaminen tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoidossa. Toimipiste muuttaa väliaikaisesti Fysios Eteläkauppatorille 12.11.2018. www.tule-fysio.fi

Julkaistu 1.11.2018