Uusimmat fysioslaiset: Hannu & Pekka, Axis-Fysio ja Fysio-Mese

Axis-Fysio on nyt Fysios

Vaasalainen Axisen vetäjä Jukka Keisalalla on noin 30 vuoden kokemus fysioterapeuttina. Hän kuvailee toimintaa näin:

"Onnistunut fysioterapia on aina yhteistyön tulos. Joskus tuntuu, että kipua ei oteta vakavasti. Jos kukaan ei ota vastuuta hoidosta, ihminen jää tyhjän päälle. Siksi periaatteemme on, että kukaan ei jää yksin ongelman kanssa. Tehtävämme on ratkaista asiakkaan ongelma, löytää vaivaan syy ja suunnitella siihen sopivat hoitomenetelmät. Kuunteleminen on yhteistyön alku. Siitä alkaa paranemisprosessi, joka ei synny ilman molempien työpanosta."

"On tärkeää auttaa asiakasta ymmärtämään omien valintojen ja mahdollisuuksien merkitys hoitoprosessin aikana, sillä asiakas on viime kädessä se, joka tekee päätökset omassa elämässään. Tavoite on, että ongelmista ja kivuista parannutaan, eikä minua enää tarvita. Kun vaivat ja kipu katoavat ja toimintakyky palautuu, mielialakin on parempi",  kertoo Keisala.  

Hannu & Pekka Fysikaalinen hoitolaitos on nyt Fysios

Töölössä sijaitseva täyden palvelun fysioterapiayritys, jossa palveluita tarjoaa joukko työperäisten vaivojen ennaltaehkäisyn ja kuntoutuksen ammattilaisia. Erikoisosaamisalueita ovat mm. urheilufysioterapia, sydänfysioterapia, kivunhoidot, manuaalinen terapia, lymfaterapia ja neurologinen fysioterapia. Palveluihin kuuluvat lisäksi hieronta ja urheiluhieronta, akupunktiohoidot, jalkaterapia sekä personal training.

Fysio-Mese on nyt Fysios

Helsingin keskustassa laadukkaita fysioterapia- ja hierontapalveluita sekä urheiluvammojen kuntotutusta tarjoava Fysio-Mese liittyi syyskuussa 2017 Fysiokseen.


Kysy lisää: [email protected]

Julkaistu 9.10.2017