Valtakunnallinen Fysios-ketju kasvaa Keski-Suomessa. Joutsan Fysiopiste Oy osaksi Fysiosta.


Fysios ja Joutsan Fysiopiste ovat sopineet liiketoimintakaupasta. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

Joutsan Fysiopiste on perustettu vuonna 2014, joka tarjoaa nykyaikaista, näyttöön perustuvaa ja laadukasta fysioterapiaa. Yritys työllistää neljä terveydenhuollon ammattilaista ja on Joutsan suurin yksityisellä sektorilla toimiva fysioterapiayritys. 

Joutsan Fysiopisteen Tuuli Lavia ja Joni Satta kommentoivat:

“Fysiopisteen toiminnan kulmakivenä on alusta lähtien ollut kehittää seudun asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia. Fysioksen arvomaailma sekä toimintamallit istuvat meidän perusarvoihin hienosti, joten mukaan lähteminen oli helppoa! Hienoa päästä osaksi vahvaa tiimiä ja viedä alaa eteenpäin! Saamme viedä yritystä sekä omaa ammattitaitoa eteenpäin jotta voimme palvella asiakkaita entistä paremmin jatkossakin. Fysioksen eri alojen ammattilaiset myös tuovat uutta kulmaa fysioterapiapalvelun tuotteistamiseen ja markkinointiin.”

Fysioksen Heikki Tiitinen kommentoi:

“Tärkein kuntoutuksen osa-alue on asiakkaan ja terapeutin välinen vuorovaikutus. Tätä tuemme terapeutiemme vahvalla osaamisella. Järjestämme tänä vuonna kymmeniä koulutuksia terapeuteillemme. Olemme iloisia saadessamme Joutsan Fysiopisteen vahvasti ammattitaitoiset terapeutit mukaamme. Palvelemme nyt entistäkin laajemmin Keski-Suomessa.”

Yhteystiedot:

Tuuli Lavia, Joutsan Fysiopiste, p.040 848 8412

Joni Satta, Joutsan Fysiopiste, p. 040 822 4023

Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja Fysios, p. 0400 648 663

Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Joutsan Fysiopiste lyhyesti: Perustettu 2014 ja työllistää neljä fysioterapeuttia. Tarjoaa monipuolisesti fysioterapiapalveluita. www.joutsanfysio.com

Julkaistu 17.1.2020