Valtakunnallinen Fysios-ketju kasvaa Varsinais-Suomessa. Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio Oy osaksi Fysiosta.


Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio Oy siirtyy osaksi Fysiosta 20.1.2020.  Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio Oy on perustettu vuonna 2008, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia fysioterapiapalveluita. Yrityksen erikoisosaaminen on neurologisessa fysioterapiassa ja kuntoutuksessa. 


Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaation Leena Aaltonen ja Tero Koivunen kommentoivat:

“Fysios antaa ”isommat hartiat” kantaa fysioterapian ja kuntoutuksen tulevaisuutta. Fysioksella on työntekijää ja asiakaskuntaa arvostavat arvot. Työntekijöiden koulutuksista huolehditaan ja lisäksi Turkuun saadaan neurologisen asiakkaan hyväksi suunniteltu paikka.”

Fysioksen Heikki Tiitinen kommentoi:

“Olemme onnekkaita Variaation mukaantulosta. Heidän ammattitaitoinen henkilökunta ja neurologisen kuntoutuksen osaaminen on upea lisä Fysiokselle. Palvelemme nyt entistä paremmin ja laajemmin Turussa.”


Yhteystiedot:

Leena Aaltonen, Variaatio, p. 040 731 6605 

Tero Koivunen, Variaatio, p. 041 5127469

Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja Fysios, p. 0400 648 663


Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä.Fysios-konsernin liikevaihto on 32 miljoonaa euroa. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio lyhyesti: Perustettu 2008 ja työllistää yli 10 terveydenhuollon ammattilaista. Erikoisosaaminen neurologisessa fysioterapiassa. www.variaatio.fi 

Julkaistu 21.1.2020 kategoriassa Ajankohtaista