Valtakunnallinen Fysios-ketju laajenee Jyväskylään

Jyväskylässä toimiva fysioterapiapalveluita tarjoava Fysio Center Jyväskylä Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 12.4.2019 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 71 toimipistettä 33:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 400 alan ammattilaista.

Fysio Center tarjoaa fysioterapiapalveluita kattavasti vauvasta vaariin. Painopisteet tuki- ja liikuntaelinsairauksissa sekä neurologisessa vaativassa kuntoutuksessa. Fysio Centeriltä löytyy erikoisosaamista lähes kaikille fysioterapian sektoreille. Yrityksellä on kaksi toimipistettä Jyväskylässä ja yksi Petäjävedellä ja työllistää n. 30 terveydenhuollon ammattilaista sekä terapiakoira Jekun.


Fysio Centerin toimitusjohtaja Susanna Antikainen kommentoi:

“Yrityksen brändiä ja tunnettuutta on systemaattisesti kasvatettu yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksemme kasvu on perustunut aina arvolle siitä, että meillä kaikilla pitää olla täällä hyvä olla. Hyvinvoiva, sitoutunut henkilökunta pystyy omalla osaamisellaan auttamaan meidän kuntoutujia voimaan paremmin.

Fysios ketjulta odotamme leveämpiä hartioita muuttuneessa toimialan toiminta ympäristössä ja parempaa kilpailukykyä. Leveämpien hartioiden avulla pystymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista ajanmukaista kuntoutusta.”


Fysioksen aluejohtaja Pasi Syrjä kommentoi:

”Fysiosin toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Me Fysioksessa luomme erilaisia keskitettyjä palveluita ja työkaluja.Tänä päivänä noin puolet asiakkaistamme tulevat hoitoon oma-aloitteisesti, mutta valitettavan moni ei vielä tiedä,mitä fysioterapia on ja mitä sen avulla voidaan parantaa. Laajentumalla valtakunnallisesti teemme vähitellen koko toimialaa tunnetummaksi. Olemme iloisia saadessamme Fysio Centerin mukaan.”

Yhteystiedot:

Susanna Antikainen, toimitusjohtaja Fysio Center, puh. 050 347 0737

Pasi Syrjä, perustajaosakas Fysios, puh. 050 568 1575


Fysios Group lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiosiin kuuluu 71 toimipistettä 33 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Fysio Center lyhyesti:

Fysio Center on perustettu 1998 toiminimen liiketoimintakauppana. Tällä hetkellä Fysio Center työllistää n.30 ammattilaista. Erikoisosaamista lähes kaikilla fysioterapian sektoreilla mm.alaraaja fysioterapiasta rankaongelmiin. Fysio Center on erikoistunut myös Neurologiseen aivovammakuntoutukseen ja ovat ottaneet käyttöön ensimmäisenä Suomessa recoveriX aivosähköliittymän.

www.fysiocenter.fi

Julkaistu 16.4.2019 kategoriassa Ajankohtaista