Valtakunnallinen Fysios-ketju laajenee Keski-Suomessa.


Valtakunnallinen Fysios-ketju laajenee Keski-Suomessa.

Muuramen keskustassa toimiva Fysio Muurame Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 20.9.2019 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

Fysio Muurame on suurin fysioterapia-alan toimija Muuramessa. Fysio Muurame on perustettu vuonna 2010 ja tarjoaa fysioterapia, hieronta ja lääkäripalveluita. 

Sanna Hosio kommentoi:

“Olen kiitollinen mahdollisuudesta liittyä Fysios-ketjuun. Yrityksemme palvelut säilyvät, kuten olemme niitä halunneet asiakkaillemme tuottaa. Nyt on kuitenkin edellytykset kehittää myös toimintaamme ja tarjota asiakkaille entistä paremmat palvelut ja keinot kuntoutumiseen. Oman työnkuvan muuttuminen viime vuosien aikana on rajoittanut paljon yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen liittyviä asioita. Hyvillä mielin voin jatkaa työtäni tässä porukassa ja yrityskaupan myötä asiakastyölle jää enemmän aikaa. Oman ammattiosaamisen kehittäminen ja lisääminen on ollut intohimo ja unelma, tämän yrityskaupan myötä voin jatkaa näiden toteuttamista.”

Fysios toimitusjohtaja Heikki Tiitinen kommentoi: 

“Asiakkaan kohtaaminen ja hyvä terapiasuhde ovat meillä Fysioksessa liiketoiminnan ydin. Kehitämme näitä mm. henkilökuntamme koulutuksilla. Olemme onnekkaita ja iloisia saadessamme Fysio Muuramen vahvasti ammattitaitoiset terapeutit mukaamme. Palvelemme nyt entistäkin laajemmin Keski-Suomessa.”

Yhteystiedot:

Sanna Hosio, Fysio Muurame, p. 044 980 8880

Heikki Tiitinen, Fysios, p. 0400 648 663

Fysios lyhyesti: Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu yli 70 toimipistettä yli 30 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Fysio Muurame lyhyesti: Perustettu 2010 ja työllistää kuusi terveydenhuollon ammattilaista. Henkilökunta on panostanut vahvasti oman osaamisen kehittämiseen.www.fysiomuurame.fi

Julkaistu 20.9.2019 kategoriassa Ajankohtaista