Valtakunnallinen Fysios-ketju laajenee Seinäjoella ostamalla Seinäjoen Fysikaalisen Hoitolaitoksen

Lehdistötiedote 21.3. 2017, klo 8.30

Valtakunnallinen Fysios-ketju laajenee Seinäjoella ostamalla Seinäjoen Fysikaalisen Hoitolaitoksen

Seinäjoella toimiva fysioterapiapalveluita tarjoava Seinäjoen Fysikaalinen Hoitolaitos Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 20.3.2018 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu 61 toimipistettä 29:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo lähes 400 alan ammattilaista.

Seinäjoen Fysikaalinen Hoitolaitos, jonka perusti peräseinäjokelainen Raija Toppari vuonna 1970, on alueen vanhin fysioterapia-alan toimija, joka tarjoaa monipuolista fysioterapiaa ja fysikaalisia hoitoja sekä omissa tiloissa että kotikäynteinä. Yrityksen toimipiste Seinäjoen ydinkeskustassa Kalevankadulla jatkaa toimintaansa entiseen malliin.

 

Seinäjoen Fysikaalisen Hoitolaitoksen nykyiset vetäjät Paula Koskenkorva ja Raija Lehtinen kommentoivat:

”Kun omat eläkepäivämme alkoivat lähestyä, tuli ajankohtaiseksi pohtia, kuinka voisimme varmistaa toimintamme jatkuvuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että Fysios pystyy takaamaan kestävän ja menestyksekkään tulevaisuuden sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme. Osana Fysios-ketjua meidän on mahdollisuus tarjota laadukkaita sisäisiä koulutuksia henkilökunnallemme sekä varmistaa, että yrityksemme toimii vahvana yksikkönä tulevaisuudessakin.”  

Fysiosin toiminta perustuu koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Toiminnassa painottuu terapeutin ja asiakkaan välinen hoitosuhde, joka on ensiarvoisen tärkeä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Valtakunnallinen Fysios-ketju pitää huolen työntekijöidensä ammatillisesta kehittämisestä ja tiedon jakamisesta sen eri yksiköiden välillä. Fysiosin palvelut ovat saatavilla ympäri Suomen. Seinäjoen Fysikaalinen Hoitolaitos täydentää Fysiosin palvelutarjontaa Seinäjoen alueella.

Fysiosin Juha Pannula kommentoi:

”Me Fysiosissa kehitämme koko fysioterapian toimialaa, luomme erilaisia keskitettyjä palveluita ja työkaluja, joihin pienillä erillisillä yksiköillä ei ole yksin mahdollisuutta panostaa. Tänä päivänä noin puolet asiakkaistamme tulevat hoitoon oma-aloitteisesti, mutta valitettavan moni ei vielä tiedä, mitä fysioterapia on ja mitä sen avulla voidaan parantaa. Laajentumalla valtakunnallisesti teemme vähitellen koko toimialaa tunnetummaksi. Hienoa saada taas yksi uusi toimipiste ketjuumme, sillä yhdessä olemme enemmän kuin yksin.”

Yhteystiedot:

Juha Pannula, Seinäjoen ja Ilmajoen aluevastaava Fysios, puh. 040 572 7033

Paula Koskenkorva, vastaava fysioterapeutti Seinäjoen Fysikaalinen Hoitolaitos, puh. 050 407 8054

Fysios Group lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiosiin kuuluu 61 toimipistettä 29 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysiosin tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysiosin johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi

Seinäjoen Fysikaalinen Hoitolaitos lyhyesti:

Seinäjoen Fysikaalinen hoitolaitos on perustettu vuonna 1970 ja työllistää 7 henkilöä. Yritys on erikoistunut palvelemaan mm. Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta tarvitsevia (neurologisia) asiakkaita sekä erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä asiakkaita. Asiakaskunnan ikäjakauma on laaja.

Julkaistu 21.3.2018 kategoriassa Ajankohtaista