Valtakunnallinen Fysios-ketju vahvistuu Jyväskylässä.


Jyväskylässä toimiva fysioterapiapalveluita tarjoava Jyväskylä Fysioterapia Oy siirtyi osaksi valtakunnallista Fysios-ketjua 13.12.2019 alkaen. Fysios on vuonna 2015 perustettu suomalainen, valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40:lla paikkakunnalla, ja se työllistää jo yli 500 alan ammattilaista.

Jyväskylän Fysioterapia tarjoaa monipuolisesti fysioterapiapalveluita Jyväskylän ydinkeskustassa. Yritys on toiminut pitkään ja on yksi suurimmista toimijoista. Jyväskylän Fysioterapialla on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa. Muita palveluita mm. neurologinen fysioterapia alaraaja-analyysit ja yksilölliset tukipohjalliset, OMT-fysioterapia sekä leikkauksia edeltävä ja sen jälkeinen kuntoutus.

Jyväskylän Fysioterapian Vesa Puustinen kommentoi:

“ Tärkeintä on työntekijöiden ja ammatinharjoittajien töiden jatkuminen ja fysioterapian eteenpäin vieminen. Fysioksella on halu kehittää ja tuoda uusia toimintamalleja käyttöömme.. Fysioksella on jo valmiina useita toimintamalleja, jotka palvelevat sekä työntekijöitämme, että asiakkaitamme. Uudet muutokset vievät toimintaamme  jälleen askeleen eteenpäin.”

Fysioksen toimitusjohtaja Heikki Tiitinen kommentoi:

“ Fysios kehittää niin henkilökuntaansa kuin työkaluja koko ajan. Olemme sopineet jo kymmeniä koulutuksia henkilökunnallemme ensi vuodelle ja kehitämme myös digipalveluitamme. Olemme iloisia Jyväskylän Fysioterapian liittymisestä. Heidän vahva osaaminen ja ammattitaitoinen henkilökunta vahvistaa Jyväskylän tarjontaa.”

Yhteystiedot:

Vesa Puustinen, Jyväskylän Fysioterapia, p. 040 500 9239

Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja Fysios, p. 0400 648 663

Fysios Group lyhyesti:

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiosiin kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40 paikkakunnalla ja se työllistää yli 500 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. www.fysios.fi 

Jyväskylän Fysioterapia lyhyesti: Jyväskylän Fysioterapia on perustettu 1980-luvun alkupuolella. Työllistää 26 terveydenhuollon ammattilaista. Jyväskylän Fysioterapialla on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiasta. www.jyvaskylanfysioterapia.fi 

Julkaistu 20.12.2019 kategoriassa Ajankohtaista