Fysios Mehiläinen - lisää tietoa meistä

Olemme osa Mehiläistä.

Fysios Mehiläinen on valtakunnallinen terapiaketju. Työllistämme yhteensä yli 1 000 terapia-alan ammattilaista. Fysios Mehiläisen toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Olemme osa Mehiläistä. Fysios Mehiläisen johdossa toimivat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä.

Meille jokainen on tärkein

Meitä yhdistää missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. Haluamme auttaa vuoteen 2025 mennessä 500 000 ihmistä ja saavuttaa 150 000 000 euron liikevaihto.

Aito välittäminen näkyy meidän palveluissamme sekä tekemisessä, meille jokainen on tärkein. Olemme täällä auttamassa ja edistämässä meidän kaikkien hyvinvointia ja terveyttä. Se on meidän työmme tarkoitus ja sydämen asia.

Parhaat ammattilaiset

Koulutamme ja kehitämme säännöllisesti osaamistamme, meille on tärkeää, että käytössämme on aina viimeisin tutkimustieto ja uusimmat menetelmät. Mikäli kuntoutuminen ei etene toivotulla tavalla, haemme kolmannen käynnin jälkeen ratkaisua laajentamalla ammattilaisten tiimiä tai konsultoimalla erikoislääkäreitä.